Ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο....

0

Δεν είναι νέος έρωτας στην πόλη, όπως θα περίμενε κανείς καθώς οι δυο Έλληνες ηθοποιοί είχαν καταφέρει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και έναν χρόνο!



Ο Παναγιώτης Καρμάτης, που γνωρίσαµε πριν από αρκετά χρόνια ως µικρό Βασιλάκη, γιο του Στέλιου Μάινα στην επιτυχηµένη σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα», ζει έναν µεγάλο έρωτα µε τη συνάδελφό του Μαρία Θωµά, η οποία πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Γρηγόρη Βαλτινού στο επιτυχηµένο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Δίδυμα Φεγγάρια».

Το ζευγάρι, σύμφωνα με τη real, έχει φροντίσει τον έναν και πλέον χρόνο που είναι µαζί να κρατήσει µυστική τη σχέση του. Βοήθησαν ιδιαίτερα και οι συνθήκες, µιας και όλο αυτό το διάστηµα, λόγω δουλειάς, έχουν εγκατασταθεί στην Κύπρο, εκείνος στη Λεµεσό και εκείνη στη Λευκωσία. Ο Παναγιώτης πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Όσα δεν ξέρεις», που προβάλλεται στο ΡΙΚ και γυρίζεται εξ ολοκλήρου στο Νησί της Αφροδίτης. Γυρίσµατα, όµως, στην Κύπρο έχει και η όµορφη Μαρία για την καθηµερινή σειρά του ΑΝΤ1 και παρόλο που τους χωρίζουν 60 χιλιόµετρα, που είναι η απόσταση µεταξύ Λευκωσίας και Λεµεσού, συναντιούνται σχεδόν καθηµερινά.

Η γνωριµία του ζευγαριού έγινε όταν και οι δύο συµµετείχαν στην παράσταση «Ευτυχισµένος πρίγκιπας», που ανέβηκε σε διασκευή και σκηνοθεσία της Τζόυς Ευείδη. Οι δυο τους ήρθαν αµέσως κοντά, από τις πρόβες για την παιδική παράσταση και σύντοµα το φλερτ κατέληξε σε σχέση. Αν και δεν ζουν κάτω από την ίδια στέγη, συναντιούνται καθηµερινά και άλλες φορές µένουν στο σπίτι της 29χρονης ηθοποιού στη Λευκωσία και άλλες σε εκείνο του Π. Καρµάτη στη Λεµεσό.

Οι δύο νεαροί ηθοποιοί µάλιστα έχουν συνεργαστεί και συνυπάρξει και σε διαδικτυακή εκποµπή, όπου παρουσίαζαν πολιτιστικά θέµατα.

Ο Παναγιώτης Καρµάτης πλέον δεν θυµίζει σε τίποτα τον νεαρό ηθοποιό που είχαµε γνωρίσει στα «Μαύρα µεσάνυχτα», καθώς χρειάστηκε να πάρει 30 ολόκληρα κιλά προκειµένου να αντεπεξέλθει στον ρόλο που του είχε προτείνει ο σκηνοθέτης της σειράς και δάσκαλός του Πάνος Κοκκινόπουλος. ∆ύο χρόνια µετά το τέλος της σειράς, ο ίδιος κατάφερε να επανέλθει στην πρότερη φυσική του κατάσταση και είναι πολύ λίγοι όσοι τον αναγνωρίζουν σήµερα.

Η Μαρία Θωµά, η οποία έχει γεννηθεί και µεγαλώσει σε µία όµορφη γειτονιά στην Καισαριανή, σπούδασε στη δραµατική σχολή «Κεντρική Σκηνή» της Μιµής Ντενίση και είναι απόφοιτος του τµήµατος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστηµίου. Συµµετείχε στο µουσικό συγκρότηµα για παιδιά «XANAZOO» κι έχει συµµετάσχει σε αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις. Οµως, το µεγαλύτερο όνειρό της είναι να ασχοληθεί µε τον κινηµατογράφο, που είναι η µεγάλη της αγάπη. Όσο για τον έρωτα, η Μαρία, αν και δεν µιλάει ποτέ για τα προσωπικά της, όπως βέβαια και ο σύντροφός της, έχει πει σε παλιότερη συνέντευξή της: «Οι ‘‘άρρωστοι’’ έρωτες είναι καταδικασµένοι να τελειώσουν άδοξα, οι µεγάλοι έρωτες κρατάνε για πάντα, ακόµα κι αν οι άνθρωποι δεν είναι µαζί».



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !