Επιστρέφει απόψε ο Αρναούτογλου-Οι πρώτοι καλεσμένοι της νέας χρονιάς

0

To ξεχωριστό late night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το The2night Show, επιστρέφει με το πρώτο επεισόδιο για τη νέα χρονιά, απόψε, Τετάρτη ,11 Ιανουαρίου 2017, στις 23.15, με εκλεκτούς καλεσμένους, άφθονο γέλιο και μοναδικά στιγμιότυπα.



Ο Γιώργος Παπαδάκης αποδέχεται την πρόσκληση του Γρηγόρη Αρναούτογλου και έρχεται στο πλατό του The2night Show ως easy rider. Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο σχολιάζει πρόσωπα και καταστάσεις της επικαιρότητας, μιλάει για την εκπομπή του και μας εκμυστηρεύεται προσωπικές πληροφορίες. Χειμαρρώδη και απολαυστικό, βλέπουμε τον Γιώργο Παπαδάκη, σε μία συνέντευξη εφ’ όλης τη ύλης στο The2night Show, ενώ δεν αφήνει καμία ερώτηση του Γρηγόρη αναπάντητη.


O ηθοποιός, Μάνος Ιωάννου, συναντά τηλεοπτικά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και γιορτάζει μαζί μας τα 30α γενέθλιά του. Σβήνει τα κεράκια στην τούρτα που του έχει ετοιμάσει το The2night Show, ενώ τον περιμένει ένα δώρο-έκπληξη.

Η Σάσα Σταμάτη από ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ,έρχεται στο πλατό του The2night Show, και κάνει τον απολογισμό των top gossip γεγονότων για την χρονιά που πέρασε ενώ «στριμώχνει» και τον Δημήτρη Σταρόβα...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !