Άριελ Κωνσταντινίδη: Τα ονόματα, που θα δώσει στα δίδυμα....

0
Αποτέλεσμα εικόνας για Άριελ Κωνσταντινίδη:
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγους µήνες η ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη και ο επιχειρηµατίας σύζυγός της Τάκης Μαργαρίτης.



Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε πέρυσι το φθινόπωρο µε πολιτικό γάµο, περιµένει την ερχόµενη άνοιξη την άφιξη των δίδυµων αγοριών του. Οπως η ίδια η ηθοποιός δήλωσε στη Real, «ήταν παιδικό µου όνειρο να αποκτήσω δίδυμα και να που τώρα το ζω».

Η έκπληξη του ζευγαριού ήταν µεγάλη, όταν το καλοκαίρι που πέρασε η ηθοποιός διαπίστωσε πως ήταν έγκυος. Η Άριελ, που είναι ήδη 45 ετών, ήταν πολύ χαλαρή εκείνη την περίοδο. Παρόλο που ήθελε από µικρό κοριτσάκι να αποκτήσει παιδιά, είχε εξοµολογηθεί στο φιλικό της περιβάλλον πως ακόµα και αν δεν γινόταν µητέρα, ζούσε απόλυτα ευτυχισµένη µε τον σύζυγό της και αυτό της αρκούσε. «Σκεφτόµουν πως ακόµα και αν δεν κατάφερνα να αποκτήσω δικά µου παιδιά, θα µπορούσα να υιοθετήσω», εκµυστηρεύεται. Ενθουσιασµένη που ζει το παραµύθι της, η ηθοποιός περιµένει µε ανυποµονησία να κρατήσει για πρώτη φορά στην αγκαλιά της τους δύο γιους της, για τους οποίους έχει ήδη σκεφτεί και τα ονόµατα που θα τους δώσει: «Εχουµε αποφασίσει µε τον Τάκη ο ένας µας γιος να βαφτιστεί Ορφέας και για τον δεύτερο σκεφτόµαστε να ονοµαστεί Ερµής».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !