Ο Μπραντ Πιτ και η Κέιτ Χάντσον είναι ζευγάρι;

Ο Μπραντ Πιτ τελικά δεν είναι ζευγάρι με την Κέιτ Χάντσον παρά τα όσα υποστηρίζουν τα διάφορα δημοσιεύματα, σύμφωνα με το Gossip Cop.


Το τελευταίο εξώφυλλο του περιοδικού Star υποστηρίζει ότι «Πρέπει να το πάρεις σοβαρά: Ο Μπραντ μετακομίζει!», ενώ ο τίτλος στο ρεπορτάζ του περιοδικού είναι: «Μπραντ και Κέιτ βγαίνουν μαζί», και μέσα υποστηρίζει πως «καθώς πέρασαν τα δύσκολα με το διαζύγιο από την Αντζελίνα Τζολί, πλέον ζεσταίνεται το ειδύλλιο μεταξύ του Μπραντ Πιτ και της Κέιτ Χάντσον, τόσο πολύ που οι φίλοι τους λένε ότι σχεδιάζουν να συγκατοικήσουν».

 «Συναντιούνται κρυφά εδώ και δύο μήνες» υποστηρίζει πηγή που επικαλείται το περιοδικό και λέει: «Καθώς προσαρμόζεται στη νέα πραγματικότητα κόβοντας τα δεσμά με την Άντζι, ο Μπραντ θα έχει περισσότερο χρόνο για να περνάει με την Κέιτ. Όταν θα συμβεί αυτό, νομίζω ότι θα κάνει και το επόμενο μεγάλο βήμα, να μετακομίσει στο σπίτι της Κέιτ στο Pacific Palisades».

Ωστόσο το Gossip Cop, έρχεται να διαψεύσει το δημοσίευμα του περιοδικού και υποστηρίζει ότι όλες αυτές οι «εμπιστευτικές πληροφορίες» δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο εικασίες του Star και ο Μπραντ Πιτ δεν είναι ζευγάρι με την Κέιτ Χάντσον.

Οι φήμες ότι οι δύο ηθοποιοί είναι ζευγάρι ξεκίνησαν τον περασμένο Δεκέμβριο όταν το περιοδικό Star έγραψε ότι η Χάντσον είναι έγκυος από τον Πιτ κάτι που δεν αναφέρεται στο νέο δημοσίευμα. 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: