Ο Θέμος έθαψε την είδηση της μεταγραφής...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Στην κατηγορία People» και μάλιστα βαθιά στις εσωτερικές σελίδες της ηλεκτρονικής έκδοσης του Πρώτου Θέματος θα πρέπει να περιηγηθεί κανείς για να διαβάσει την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 σχετικά με την ανάληψη της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων από τον Νίκο Χατζηνικολάου. Αντίθετα στην πρώτη σελίδα του σάιτ της εφημερίδας και σε περίοπτη θέση υπήρχε ρεπορτάζ με φωτογραφία της Μαρίας Χούκλη που αναφερόταν στην ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1.

Είναι προφανές ότι ο Θέμος Αναστασιάδης που διατηρεί μακροχρόνια σχέση με το κανάλι του Αμαρουσίου αντιλαμβάνεται με όρους ανταγωνιστικούς και ίσως απειλή την έλευση του Νίκου Χατζηνικολάου… ως προς το κομμάτι της προβολής των εφημερίδων τους… και φαίνεται ότι βρίσκεται σε ετοιμότητα προκειμένου να κρατήσει τις ισορροπίες και κυρίως να μην ανατραπούν εις βάρος του Πρώτου Θέματος και υπέρ της Real News.

Δεν υπάρχει αμφιβολία όμως ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου λόγω της παρουσίασης καθημερινά του δελτίου ειδήσεων αποκτά προβάδισμα… Για αυτό ενδεχομένως ο Θέμος Αναστασιάδης επιχειρήσει να το ισοφαρίσει διεκδικώντας – αντίστοιχα, με κάποιον τρόπο καθημερινή παρέμβαση στο δελτίο που θα έχει το άρωμα του Πρώτου Θέματος. Αυτό μπορεί να συμβεί, είτε με μια συμφωνία που θα προβλέπει τη μετάδοση θεμάτων και ρεπορτάζ από την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας και φυσικά του κυριακάτικου φύλλου, είτε με κάποιον σχολιαστή – δημοσιογράφο του Πρώτου Θέματος, σε περίπτωση που το δελτίο ειδήσεων αποκτήσει αυτό το χαρακτήρα.

Όπως και να “χει η κόντρα θα είναι σκληρή μεταξύ των δυο εκδοτών για το βήμα προβολής που τους διαθέτει ο ΑΝΤ1… Ενώ την ίδια ώρα το μόνο σίγουρο είναι ότι κερδισμένο βγαίνει το κανάλι από τη συνεργασία και την πρόσβαση στις δυο εφημερίδες!
enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !