Αντώνης Ρέμος: Κινδύνευσε ενώ έκανε κατάδυση-Τι συνέβη;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο Αντώνης Ρέμος δεν έχει κρύψει κατά καιρούς ότι έχει βρεθεί αντιμέτωπος με έντονο στρες, όπως οι διαγωνιζόμενοι των talent shows στα οποία είναι κριτής.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, στο TV Έθνος, ο τραγουδιστής κλήθηκε να σχολιάσει την λιποθυμία παίκτη του Rising Star, λίγο μετά την ολοκλήρωση της εμφάνισής του, η οποία δεν στάθηκε αρκετή για να περάσει στην επόμενη φάση.

Στην συνέχεια, σε ερώτηση αν εκείνος έχει βιώσει κάτι ανάλογο, απαντά «πολλές φορές, αλλά, με την πάροδο του χρόνου, έχω μάθει να το διαχειρίζομαι» και εξιστορεί μία από αυτές, λέγοντας: «σε συνέντευξή της, η φίλη μου Έλενα Παπαρίζου μίλησε για την κρίση πανικού που έπαθε πάνω στη σκηνή και την πήρα από το χέρι και την ηρέμησα. Λοιπόν, μου έχει συμβεί και εμένα μια φορά όταν έκανα diving. Στην Κρήτη είχε συμβεί πριν από 7-8 χρόνια. Είχα ξανακάνει diving 5-6 φορές. Κατεβήκαμε στον βυθό γύρω στα 25 μέτρα. Ένιωθα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ήθελα να αναδυθώ άμεσα στην επιφάνεια. Εκείνη τη στιγμή με έπιασε ο εκπαιδευτής, μου απέσπασε την προσοχή με εικόνες του βυθού, συνήλθα και λίγο αργότερα με ομαλό τρόπο βγήκαμε έξω. Αν είχα αφήσει τον πανικό να με κυριεύσει, μπορεί να είχα πάθει κάτι!».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !