Οι αποψινές εξελίξεις στη ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΣ...


Απόψε,στις 21.50,στο 11ο επεισόδιο,η αστυνομία συλλαμβάνει την Ατσάιο και ενημερώνει ότι θα την απελάσουν. Η Ελένη κάνει ό,τι μπορεί για να αποτρέψει την απέλαση της Ατσάιο, καθώς ο Παυλής έχει δεθεί μαζί της και τη χρειάζεται.
Ο Βασίλης έρχεται πιο κοντά με την Αλισάβη, η οποία δείχνει ότι δεν τον ξεπέρασε ποτέ. Η Ρίτσα υποβάλεται σε επέμβαση και ο Παύλος είναι συνέχεια κοντά της, στο νοσοκομείο. Εκεί, θα γνωρίσει τον ιδιόρρυθμο γιο της, τον Τάσο. Ο αποχωρισμός του Παυλή από την Ατσάιο θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα. Αναπάντεχη θα είναι η υποστήριξη και η βοήθεια του βοσκού που γίνεται, πλέον, φίλος με το μικρό αγόρι.«Η λέξη που δε λες» φέρει την υπογραφή του βραβευμένου σκηνοθέτη, Θοδωρή Παπαδουλάκη, ενώ η διασκευή του σεναρίου είναι της Κατερίνας Γιαννάκου.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν οι: Μαρία Πρωτόπαππα, Βασίλης Μπισμπίκης, Μάξιμος Μουμούρης, Πηνελόπη Τσιλίκα, Νεφέλη Κουρή, Γιάννα Κανελλοπούλου, Αργύρης Ξάφης, Ντίνα Μιχαηλίδου, Μαρίνα Ψάλτη, Δήμητρα Σιγάλα, Ντέμπορα Οντόγκ, Μιχάλης Αεράκης, ο μικρός Γιώργος Στεντούμης κ.α.
Στον ρόλο του παππού ο Δημήτρης Καταλειφός.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: