Οι αποψινές εξελίξεις στη ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΣ...

0

Απόψε,στις 21.50,στο 11ο επεισόδιο,η αστυνομία συλλαμβάνει την Ατσάιο και ενημερώνει ότι θα την απελάσουν. Η Ελένη κάνει ό,τι μπορεί για να αποτρέψει την απέλαση της Ατσάιο, καθώς ο Παυλής έχει δεθεί μαζί της και τη χρειάζεται.
Ο Βασίλης έρχεται πιο κοντά με την Αλισάβη, η οποία δείχνει ότι δεν τον ξεπέρασε ποτέ. Η Ρίτσα υποβάλεται σε επέμβαση και ο Παύλος είναι συνέχεια κοντά της, στο νοσοκομείο. Εκεί, θα γνωρίσει τον ιδιόρρυθμο γιο της, τον Τάσο. Ο αποχωρισμός του Παυλή από την Ατσάιο θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα. Αναπάντεχη θα είναι η υποστήριξη και η βοήθεια του βοσκού που γίνεται, πλέον, φίλος με το μικρό αγόρι.



«Η λέξη που δε λες» φέρει την υπογραφή του βραβευμένου σκηνοθέτη, Θοδωρή Παπαδουλάκη, ενώ η διασκευή του σεναρίου είναι της Κατερίνας Γιαννάκου.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν οι: Μαρία Πρωτόπαππα, Βασίλης Μπισμπίκης, Μάξιμος Μουμούρης, Πηνελόπη Τσιλίκα, Νεφέλη Κουρή, Γιάννα Κανελλοπούλου, Αργύρης Ξάφης, Ντίνα Μιχαηλίδου, Μαρίνα Ψάλτη, Δήμητρα Σιγάλα, Ντέμπορα Οντόγκ, Μιχάλης Αεράκης, ο μικρός Γιώργος Στεντούμης κ.α.
Στον ρόλο του παππού ο Δημήτρης Καταλειφός.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !