Στάσεις εργασίας στα Πρακτορεία διανομής Τύπου...


Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για αναμονή. Είναι ανάγκη να αντιδράσουμε και να οργανώσουμε τον αγώνα μας ενάντια στην συνεχή επίθεση που δεχόμαστε από την εργοδοσία,με συνεχείς καθυστερήσεις πληρωμών, μειώσεις μισθών, απολύσεις, την προκλητική καθυστέρηση των καταβολών στο Ταμείο Αλληλοβοηθείας.Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν στις «διαπραγματεύσεις» της κυβέρνησης για τη μείωση του αφορολόγητου ορίου, την ενεργοποίηση του κόφτη, ενίσχυση των ευέλικτων μορφών εργασίας, την απελευθέρωση των απολύσεων. Είναι ξεκάθαρο ότι εργοδοσία και κυβέρνηση έχουν έναν και μόνο στόχο: Να γίνει ακόμη πιο φθηνή η εργατική μας δύναμη. Να διασφαλιστούν τα κέρδη των επιχειρήσεων.

Οι γενικότερες εξελίξεις στον Τύπο ενισχύουν την πεποίθηση ότι ο μόνος δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε είναι αυτός του αγώνα και της διεκδίκησης των δικαιωμάτων μας με κριτήριο τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Το Δ.Σ. στην τελευταία του συνεδρίαση αποφάσισε την κήρυξη προειδοποιητικών στάσεων εργασίας για την Παρασκευή 27/01 από 09:00 – 13:00 και το Σάββατο 28/01 από 00:00 – 04:00. Κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις στους χώρους δουλειάς όπου θα αποφασίσουμε την περαιτέρω κλιμάκωση του αγώνα μας!

Οι συγκεντρώσεις θα γίνουν την Παρασκευή στις 10:00 στο προαύλιο της ΕΥΡΩΠΗΣ και το Σάββατο στη 01:00 στην Ίριδα.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:
Άμεση καταβολή των χρωστουμένων της μισθοδοσίας και του Ταμείου Αλληλοβοηθείας.
Την άμεση ανάκληση των απολύσεων από την ΕΥΡΩΠΗ.
Την υπογραφή νέας ΣΣΕ με βάση την τελευταία.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: