ΠΑΡΑΜΥΘΙ Ν' ΑΡΧΙΝΗΣΕΙ:Οι προετοιμασίες ,το καστ και οι ρόλοι...

0

O σεναριογράφος κι ηθοποιός,Λώρης Λοϊζίδης,ετοίμασε για τους τηλεθεατές του ALPHA Ελλάδος και Κύπρου μια μαγική, ρομαντική και ξεχωριστή κωμωδία,της οποίας ο τίτλος είναι ,ως γνωστόν,Παραμύθι ν'  αρχινήσει. 

Ο δημιουργός ,μέσα από το πρωτότυπο σενάριό του,μαζί με τον σκηνοθέτη,Σταύρο Πάμπαλη,αναμένεται να ταξιδέψει τους τηλεθεατές σε μια άλλη εποχή,και συγκεκριμένα στον Μεσαίωνα. Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα φανταστικό βασίλειο, όπου ήρωες είναι ο βασιλιάς ,οι πριγκίπισσες, οι υπηρέτριες,οι ιππότες και οι μάγοι. Πρωταγωνιστής,όπως σε κάθε ιστορία, είναι ο έρωτας ,τα πάθη, αλλά και τα...μυστήρια!

Μάλιστα,για τις ανάγκες της σειράς,τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στο εγκαταλελειμμένο χωριό,Παρσάτα, στην επαρχία της Λάρνακας. Τα σπιτάκια του χωριού έχουν ξαναχτιστεί, ενώ έχουν δημιουργηθεί και στάβλοι,προκειμένου η ιστορία να μεταφερθεί ρεαλιστικά στην τηλεόραση και να παραπέμπει στη συγκεκριμένη εποχή.Παράλληλα,τα γυρίσματα έχουν γίνει και στη Ρόδο, αλλά και σε ανεξερεύνητα τοπία τόσο της Ελλάδας όσο και της Κύπρου.Για τις ανάγκες των απαιτητικών γυρισμάτων, οι ηθοποιοί που συμφώνησαν να πρωταγωνιστήσουν στο σίριαλ όλο αυτό το διάστημα κάνουν μαθήματα ξιφασκίας και ιππασίας. Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι πρωταγωνιστές θα φορούν ιδιαίτερα κοστούμια εκείνης της εποχής,τα οποία ράβονται ειδικά για τη συγκεκριμένη σειρά.

Το καστ συμπληρώνουν Έλληνες αλλά και Κύπριοι ηθοποιοί ,όπως ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, ο οποίος θα υποδυθεί τον βασιλιά,η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και η Κατερίνα Παπουτσάκη,οι οποίες θα υποδυθούν τις πριγκίπισσες -κόρες του. Στον ρόλο της έμπιστης της μικρής πριγκίπισσας θα δούμε τη Μαργαρίτα Ζαχαρίου ,ενώ το καστ απαρτίζουν επίσης οι :Νίκος Κουρής,Φώτης Γεωργίδης,Χριστόδουλος Μαρτάς,Αντώνης Κατσαρής,Λένια Σορόκου,Μάριος Δημητρίου,Πολυξένη Σάββα,Μαριάννα Σάντη,Μαρία Μαστρίδου,Λουκία Πρωτόπαπα,Κώστας Καζάκος,Μάριος Ιωάννου και Μαρία Φιακά.

Πηγή:Mytv-Μάρα Σαρρή

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !