Συνελήφθη η Πόλα Ρούπα. Πού και πώς συνελήφθη η καταζητούμενη για τρομοκρατία

0
Συνελήφθη λίγο μετά τις 6 το πρωί της Πέμπτης η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη και καταζητούμενη για τρομοκρατία, Πόλα Ρούπα.
Η Ρούπα συνελήφθη στα σύνορα Ηλιούπουλης -Μπραχαμίου από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και μεταφέρθηκε στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Μαζί της συνελήφθη και ο ανήλικος γιος της, καθώς και μία 25χρονη, η οποία κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.
«Μην κάνετε κακό στο παιδί μου», ήταν το μόνο που είπε .
Το 5χρονο παιδί έχει μεταφερθεί σε ειδικό χώρο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.
Οι πληροφορίες θέλουν την Πόλα Ρούπα να μην προέβαλε αντίσταση στη σύλληψή της, ενώ κάτοικος του Μπραχαμίου σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα", σημείωσε ότι, εκτιλύχθηκαν σκηνές αστυνομικής ταινίας.
Ο ίδιος μάρτυρας ισχυρίζεται ότι είναι ο παππούς της 25χρονης συλληφθείσας, η οποία όπως ο ίδιος λέει, δεν φιλοξενούσε κανέναν στο σπίτι της.
Η Πόλα Ρούπα κατηγορείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας, της οποίας φαίνεται να ηγείται η ίδια, μετά τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη.
Η ίδια θεωρείται εγκέφαλος τουλάχιστον δύο ένοπλων ληστειών, που έχουν διαπραχθεί με σκοπό την ενίσχυση της οργάνωσης, αυτή στο νοσοκομείο Σωτηρία με λεία πάνω από 300.000 ευρώ και η πρόσφατη σε τράπεζα στην Μαλεσίνα.
Η τελευταία φορά που οι Αρχές έφτασαν κοντά της ήταν πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν είχε επιχειρήσει να βοηθήσει σε απόδραση του Μαζιώτη, με τη χρήση ελικοπτέρου. Ο πιλότος του ελικοπτέρου που είχε μισθώσει με ψεύτικα στοιχεία, ήταν εκείνος που απέτρεψε τα σχέδιά της.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !