Πέθανε ξαφνικά ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Γκρουμούτης

Εργαζόταν χρόνια στο "Πρώτο Θέμα" Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο δημοσιογράφος του «Πρώτου Θέματος» Παναγιώτης Γκρουμούτης.

Ο πολύ αγαπητός συνάδελφος έφυγε αδόκητα από τη ζωή, μόλις 43 χρόνων, τα ξημερώματα της Παρασκευής, συγκλονίζοντας όσους τον γνώρισαν και αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό για την οικογένειά του.

Ο Παναγιώτης Γκρουμούτης έφυγε από κοντά μας τα ξημερώματα της Παρασκευής στον ύπνο του, με τον τρόπο που οι αρχαίοι θεωρούσαν ότι οι θεοί δείχνουν την ευλογία τους σε εκείνους τους θνητούς που την αξίζουν.

Τα τελευταία έντεκα χρόνια που εργάστηκε στο «Πρώτο Θέμα», λάμπρυνε με την παρουσία του το χώρο. Ήταν αρχισυντάκτης στο www.newmoney.gr με έμφαση στα χρηματιστηριακά και διεθνή θέματα.

Παρά τον πρόωρο και άδικο χαμό του, πρόλαβε να αφήσει το στίγμα του στη δημοσιογραφία, ανοίγοντας δρόμους και κερδίζοντας την παραδοχή των συναδέλφων του.

Ήταν από τους πρώτους που έκανε τηλεοπτική οικονομική εκπομπή, με πρώτο σταθμό το Κανάλι 5 και αργότερα το SBC, όπου ήταν μέχρι την ύστατη ώρα. Είχε εργαστεί επίσης σε σημαντικές εφημερίδες και έντυπα, ξεκινώντας από το ΠΑΡΟΝ, την ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, το ΕΞΥΠΝΟ ΧΡΗΜΑ και άλλες.

Ο Παναγιώτης Γκρουμούτης αφήνει πίσω του σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά.

Εκφράζουμε στους οικείους του τα βαθιά μας συλλυπητήρια και την ολόψυχη συμπαράστασή μας. 


με πληροφορίες από το parapolitika.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Κυριάκος Θεοδοσίου

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: