Έλλη Στάη: Ζήτησα προστασία από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης. Με απειλούσαν

Unknown
0
Αν και απουσιάζει τον τελευταίο καιρό από την τηλεοπτική αρένα, η Έλλη Στάη μιλά ανοιχτά για όλα, όπως για τις δύσκολες στιγμές στην καριέρα της, το bullying που δέχθηκε και τη σχέση της με τον χρόνο.

«Συνέχεια πέφτω, απλώς ανακάμπτω γρήγορα. Δεν πίστεψα ποτέ ότι ήμουν καλή στη δουλειά ή ότι ήμουν η καλύτερη. Ομολογώ ότι ακόμη και σε μια επιτυχία εγώ έβλεπα το στραβό. Ανηλεής κριτική. Είμαι απαιτητική με τους άλλους, γιατί πρωτίστως είμαι με τον εαυτό μου», λέει, στο Πρώτο Θέμα, η δημοσιογράφος.

Σε ερώτηση για την πιο δύσκολη φάση της ζωής της, απαντά: «ήταν πολλές. Έχω πέσει να πεθάνω μετά από έναν χωρισμό, αλλά και μετά από ένα οδυνηρό επαγγελματικό διαζύγιο όπως ήταν αυτό με τον ΑΝΤ1. Παρ’ όλα αυτά, παίρνω μια ανάσα, ανασυγκροτούμαι και ξαναβρίσκω τις ισορροπίες μου. Έχω τη δύναμη να ξαναγεννιέμαι μέσα από τις στάχτες μου».

«Για πολλά έχω πέσει θύμα bullying, ακόμα και για τις πολιτικές απόψεις μου, όταν μέσω του The Toc είπα τη γνώμη μου για το δημοψήφισμα. Τότε πήρα τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και ζήτησα προστασία. Απειλούσαν εμένα και τους συνεργάτες μου. Ευτυχώς κατάλαβε τι συνέβαινε και ανταποκρίθηκε», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !