Αυγουστίνος Κούμουλος: «Πήρα τον ρόλο του Φάνη με το σπαθί μου»

Τι κι αν ο Λευτέρης Παπαπέτρου θέλει τον νεαρό Φάνη αρσενικό παλιάς κοπής και παιδί λαϊκής τάξης, που κοιμάται με το φανελάκι του και δεν καταλαβαίνει από κρύο και εχθρούς;

Ο Αυγουστίνος Κούμουλος, ο οποίος τον υποδύεται, κάνει την καρδιά του... πέτρα για να τα βγάλει πέρα στους -1 βαθμούς Κελσίου! Ο ταλαντούχος ηθοποιός γυρίζει αυτές τις ημέρες τις σκηνές του για την κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα...» σε κοντέινερ, στα Μεσόγεια, με σορτσάκι και καλοκαιρινή μπλούζα και με το πουτελειώνει τα πλάνα του, τρέχει να χωθεί στη ζεστή κουβέρτα που του κρατά η ενδυματολόγος Κατερίνα Παπανικολάου.

«Η πρόταση για τη συμμετοχή μου στο σίριαλ του Λευτέρη Παπαπέτρου έγινε από τον ίδιο, καθώς με είχε παρακολουθήσει στη θεατρική παράσταση "Οι 12 ένορκοι". Μου ζήτησε, λοιπόν, να περάσω από οντισιόν, κάτι πού έχανα τάχιστα και μετά είχα τη χαρά να τον ακούσω να μου λέει ότι πήρα τον ρόλο του Φάνη με το σπαθί μου» λέει ο Αυγουστίνος στην «Espresso» και συνεχίζει:

«Ο ήρωας μου είναι ο νταής της ιστορίας, που αγαπά την πλούσιο: κόρη της Μαρίτσας, την αρραβωνιασμένη Νεφέλη. Πιστεύω ότι αυτό που τον ιντριγκάρει μάλλον ότι δεν σκέφτεται να χωρίσει τον παιδικό ερωτά της για εκείνον, αν και τον επιθυμεί ως άνδρα», καταλήγει.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Κυριάκος Θεοδοσίου

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: