ΜΠΡΟΥΣΚΟ: Επεισόδια που θα μας κόψουν την ανάσα.

0
Η Αλεξάνδρα σίγουρη ότι ο Πάτροκλος είναι αυτός που είχε αρπάξει το παιδί της, πάει στην Δήμητρα και την προειδοποιεί σε πολύ σκληρούς τόνους. Μετά και τον θάνατο του Αλέξη Γριβάκη, ο Ανδρέας έχει ένα σχέδιο ούτως ώστε το κύκλωμα τοκογλυφίας που είναι αναμιγμένος ο Αλκιβιάδης να αποκαλυφθεί και ζητάει τη βοήθεια της Αναστασίας. Στο μεταξύ, ενώ όλοι βρίσκονται στον πυρετό της προετοιμασίας του γάμου Δάφνης και Μύρου και τα σχετικά γλέντια που γίνονται στα Χανιά, ο Αχιλλέας προσπαθεί να βρει μια ευκαιρία να προσεγγίσει κάπως τη Μελίνα. Αυτή την εβδομάδα, παρακολουθούμε καθημερινά «ΜΠΡΟΥΣΚΟ» από τη Δευτέρα 16 έως και Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στις 21.00 στον ΑΝΤ1, με επεισόδια που θα μας κόψουν την ανάσα. Μην τα χάσετε!

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

653ο επεισόδιο

Ο Αχιλλέας με την αποκάλυψή του για τη σχέση Δήμητρας- Πάτροκλου, δημιουργεί φοβερή αναταραχή στην οικογένεια των Ματθαίων και ο Νεκτάριος επιτίθεται στη Δήμητρα και της ζητάει εξηγήσεις. Η Άλκηστις εξομολογείται στον Σήφη τις αποκαλύψεις που έχει κάνει για τον Αλκιβιάδη και αποφασίζουν να συνεργαστούν για να ξεσκεπάσουν την δράση του. Στο μεταξύ, ο Πάτροκλος καταφέρνει να σκοτώσει τον Αλέξη στο νοσοκομείο. Η Αλεξάνδρα σίγουρη ότι ο Πάτροκλος είναι αυτός που είχε αρπάξει το παιδί της, πάει στην Δήμητρα και την προειδοποιεί σε πολύ σκληρούς τόνους. Κι ενώ οι προετοιμασίες για τον γάμο Δάφνης και Μύρου συνεχίζονται, οι τρεις κοπέλες αποφασίζουν να εκβιάσουν τον Διαμαντή, ανύποπτες για τη δυσάρεστη έκπληξη που τις περιμένει. Η Μελίνα εντυπωσιάζει τον Σήφη με το επαγγελματικό της πλάνο και αποφασίζουν να συνεργαστούν.

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

654ο επεισόδιο

Η Γεσθημανή ανησυχεί για τυχόν επανένωση Σήφη-Μελίνας, ενώ παράλληλα, η απουσία της Μελίνας απ’ το σπίτι τους, είναι τόσο επώδυνη για τον Αχιλλέα, που το εγκαταλείπει ζητώντας στέγη στ’ αδέλφια του. Οι «αδερφούλες» του Μύρου, γίνονται υποχείρια στα χέρια του Διαμαντή, ο οποίος τις χρησιμοποιεί στοχεύοντας σ’ ένα χωρισμό Δάφνης-Μύρου, ενώ ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει το σχέδιο που καταστρώνει η Δάφνη, με μόνους σύμμαχους τον Μηνά και την Κωνσταντίνα. Στο μεταξύ, μέλη της οικογένεια του Ανδρέα, σ’ αντίποινα για την δολοφονία δικού τους ανθρώπου, σκοτώνουν τον ξάδερφο του Αλκιβιάδη. Στην Κύπρο, οι Ματθαίοι ετοιμάζονται να κατέβουν οικογενειακώς στα Χανιά, ενόψει του γάμου της Δάφνης. Όμως η συμπεριφορά της Δήμητρας, η οποία αρνείται θρασύτατα τη σχέση της με τον Πάτροκλο και γίνεται εριστική με τον Ματθαίο, προκαλεί έκρηξη θυμού στον Αχιλλέα.. με απρόβλεπτες διαστάσεις. Την ίδια στιγμή η Αναστασία αντιδρά προσβλητικά στην ιδέα μιας πιθανής συνεργασίας με τη Μελίνα.

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

655ο επεισόδιο

Μετά και τον θάνατο του Αλέξη Γριβάκη, ο Ανδρέας έχει ένα σχέδιο ούτως ώστε το κύκλωμα τοκογλυφίας που είναι αναμιγμένος ο Αλκιβιάδης να αποκαλυφθεί και ζητάει τη βοήθεια της Αναστασίας. Η Αναστασία είναι κάθετα αρνητική στην πρόταση της Μελίνας για συνεργασία και έρχεται σε μεγάλη σύγκρουση με τον Σήφη. Σε σύγκρουση έρχεται και ο Μηνάς με τον Σήφη, αφού έχει διαδώσει ότι η σχέση του Σήφη με την Άλκηστη εξακολουθεί να υφίσταται για να παραπλανήσει τους πάντες.. αφού με τη γυναίκα που είναι πραγματικά ερωτευμένος και προτίθεται να διεκδικήσει είναι η Μελίνα. Ο Αχιλλέας φτάνει στα Χανιά και η επίσκεψη στο σπίτι της Μελίνας για να δει τα παιδιά του.. φέρνει τους δυο σε τεράστια αμηχανία.. Οι προετοιμασίες για τον επικείμενο γάμο του Μύρου και της Δάφνης συνεχίζονται.. η Κουκίτσα όμως, ακολουθώντας και τις οδηγίες του Διαμαντή, βρίσκει τον τρόπο για να ακυρωθεί. Από την άλλη ο Διαμαντής πιέζει τον Πάτροκλο να βάλει μπρος για ένα παιδί με την Ερνέστα.. Την ίδια στιγμή, στο άκουσμα ότι η Δήμητρα βρίσκεται στα Χανιά, ο Πάτροκλος την παρακολουθεί και την αρπάζει με βία και την μεταφέρει σε ένα ερημικό μέρος..

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

656o επεισόδιο

Ενώ όλοι βρίσκονται στον πυρετό της προετοιμασίας του γάμου Δάφνης και Μύρου και τα σχετικά γλέντια που γίνονται στα Χανιά, ο Αχιλλέας προσπαθεί να βρει μια ευκαιρία να προσεγγίσει κάπως τη Μελίνα. Ο Ματθαίος από τη δική του πλευρά, καταφέρνει να συγκρουστεί και με τον Αντρέα και με την Αναστασία, χρησιμοποιώντας σαν πρόσχημα το θέμα του παιδιού τους. Ο Σήφης παίρνει από την Άλκηστη πληροφορίες για τον συναγερμό στο γραφείο του Αλκιβιάδη και αποφασίζουν με τον Αντρέα να μπουν κρυφά και να ψάξουν. Ο Διαμαντής έχει σκυλιάσει με τον γάμο της Δάφνης και αναθέτει στον Πάτροκλο να κάνει ότι μπορεί για να τον ματαιώσει. Ο Σήφης και η Μελίνα ξεκινάνε να υλοποιήσουν την ιδέα του οινοτουρισμού, αλλά ο Ματθαίος θέλοντας να την ενώσει και πάλι με τον Αχιλλέα, της προτείνει να εφαρμόσει το ίδιο πρότζεκτ στη δική τους εταιρία στην Κύπρο.

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

657o επεισόδιο

Η Αλίκη και η Κωνσταντίνα στριμώχνουν τον Χρίστο ούτως ώστε να δικαιολογήσει την παρουσία της Κορίνας στα Χανιά. Ο Πάτροκλος προκειμένου να βοηθήσει τον Διαμαντή και να αναβληθεί ο γάμος της Δάφνης.. προκαλεί τσαμπουκά στην ταβέρνα που βρίσκονται όλοι για το γλέντι πριν τον γάμο.. πέφτει ξύλο.. έτσι ο Πάτροκλος τους καταγγέλλει στην αστυνομία με σκοπό να πάνε όλοι αυτόφωρο. Ο Αχιλλέας βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Μελίνας, και την παρακαλεί να διανυκτερεύσει εκεί.. Ενώ ο Πάτροκλος με ύπουλο τρόπο προσπαθεί να ξεμοναχιάσει τον Νεκτάριο για να τον βγάλει από τη μέση μια και καλή. Η Άλκηστις καλοπιάνει τον Αλκιβιάδη και προσπαθεί να τον κρατήσει στο σπίτι, την στιγμή που ο Σήφης με τον Ανδρέα έχουν μπει στο γραφείο του για να βρουν στοιχεία που τον συνδέουν με το κύκλωμα τοκογλυφίας. Η Αναστασία ταράζεται, όταν ένας δικαστικός επιμελητής της παραδίδει ένα εξώδικο που ο Ματθαίος απαιτεί να της πάρει την κηδεμονία του παιδιού για λόγους ηθικής. Με το που το μαθαίνει ο Σήφης γίνεται έξαλλος και τώρα τον ψάχνει για να λογαριαστούν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !