Μυρτώ Αλικάκη: «Οι γιοι μου μου κάνουν παράπονα»

Unknown
0

Η Μυρτώ Αλικάκη έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να λείπει αρκετές ώρες από το σπίτι και τα παιδιά της.


Πάνω από όλα όμως, είσαι μητέρα...
«Τα παιδιά μου προσφέρουν τεράστια ευτυχία και ισορροπία. Ο μεγάλος είναι 14 χρόνων και ο μικρός 11. Υπάρχουν δύσκολες στιγμές αναμφισβήτητα, αλλά οε γενικές γραμμές έχουμε επικοινωνία, είναι λειτουργικά παιδιά, με συναίσθηση του καθήκοντος, το οποίο θεωρώ σημαντικό. Έχουν φιλότιμο και ευγένεια, συγκεντρώνονται σε ό,τι θέλουν να κάνουν. Μου κάνουν συνέχεια παράπονα ότι τους λείπω, ειδικά ο μικρότερος»

Τόσο εσύ όσο και ο πατέρας τους Πέτρος Λαγούτης είστε ηθοποιοί. Σας έχουν εκφράσει την επιθυμία να ακολουθήσουν τον χώρο;
«Όχι. Ο μεγάλος θέλει να ασχοληθεί με την ιατρική και το πάθος του μικρού είναι το ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω στην πορεία τι θα γίνει, αλλά προς στο παρόν εκεί είμαστε. Καμιά φορά, με δύο γονείς ηθοποιούς, μπορεί να μη θέλουν καθόλου ή να το έχουν σιχαθεί. Ο μικρός μου το λέει: «Μαμά, γιατί παίζεις στο θέατρο;». Σου λέει είναι η μόνη μαμά που λείπει τα βράδια, αλλά του απαντώ πως το καλοκαίρι έχω καταφέρει να κάνω μαζί τους δύο μήνες διακοπές, κάτι που άλλες μητέρες, που εργάζονται σε άλλο επάγγελμα, δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν» αποκάλυψε στην Αγορά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !