Σύλληψη για τη ληστεία

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Η Μαριλένα και ο Αντρέας αναβάλλουν τον αρραβώνα τους εξαιτίας των τελευταίων δραματικών γεγονότων που αντιμετωπίζει η οικογένεια του Αντρέα. Στη συνέχεια αποφασίζουν να μην επιτρέψουν σε κανέναν να μπει εμπόδιο στη σχέση τους και να προχωρήσουν μαζί. Η καταστροφή που «χτυπάει» την οικογένεια αλλάζει τις ζωές των χαρακτήρων από τη μια μέρα στην άλλη, καθώς υπάρχουν συνέπειες.

Οι τρεις αγαπημένοι φίλοι, ο Αντρέας, η Κρίστη και ο Φρίντομ, κάθονται ξανά στα θρανία για να πάρουν τελικά το απολυτήριό τους. Παρακολουθούν μαθήματα σε νυχτερινό σχολείο και εκεί συναντούν την καθηγήτρια Αιμιλία Αναγνώστου (Βαλέρια Κουρούπη). Πρόκειται για μια καλή αν και αυστηρή εκπαιδευτικό η οποία θα έρθει σε σύγκρουση με τους τρεις συμμαθητές. Αλλωστε ο Αντρέας, η Κρίστη και ο Φρίντομ δεν υπήρξαν ποτέ καλοί μαθητές και λειτουργούσαν έξω από το σύστημα του σχολείου. Ηταν απείθαρχοι και με τον ίδιο τρόπο συνεχίζουν να λειτουργούν. Ομως η καινούργια καθηγήτρια δεν θα επιτρέψει τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Η Αλίκη όταν μαθαίνει ότι τα σπίτια της οικογένειας Ρεμούνδου στο Μπράιτον δεν φυλάσσονται πια από τη βρετανική αστυνομία, αποφασίζει να πάρει τα χρήματα που άφησαν πίσω. Η ίδια δεν μπορεί να περάσει τους ελέγχους του αεροδρομίου χωρίς να τη συλλάβουν, καθώς το όνομά της βρίσκεται στα αρχεία της Ιντερπόλ. Δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Αλέξανδρο, ο οποίος είχε αλλάξει το όνομά του. Τελικά ο νεαρός άντρας αποφασίζει να ταξιδέψει στην Αγγλία. Η Αλίκη ανησυχεί καθώς ο γιος της δεν δίνει σημεία ζωής και αναγκάζεται να ζητήσει πληροφορίες από την Γκέλυ. Παράλληλα, η Μαριλένα ξεκινάει, πιο δυνατή, να ασχολείται με καινούργια πρότζεκτ στην Κούλντογκ χάρη στη βοήθεια που έχει από την αδελφή της Βάλιας, την Τάρα, με την οποία έχουν γίνει φίλες. Οι σχέσεις της Αλίκης και του Αντρέα χειροτερεύουν, καθώς η θεία βάζει εμπόδια στο ζευγάρι και δημιουργεί εντάσεις. Ο ξάδερφος Ηρακλής παραμένει στην Αθήνα, αφού έχει ερωτευτεί την Αλίκη. Εκείνη προσπαθεί να αντισταθεί και δεν παραδέχεται τον έρωτά της. Εχει θυμηθεί όμως τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους στα μπουζούκια και ακούει συνέχεια τραγούδια της Νατάσας Θεοδωρίδου δημιουργώντας εύλογες απορίες σε όλους.

Στον γάμο της Σεσίλιας και του Γιώργου η αστυνομία συλλαμβάνει την Γκέλυ, ως ύποπτη για τη ληστεία στην Κούλντογκ. Την ίδια στιγμή, η Σεσίλια και ο Φρίντομ δίνουν το πρώτο τους, «αποχαιρετιστήριο», φιλί. Τους βλέπουν όμως η Μαριλένα και η Τάρα.

Επιστροφή
Η Τατιάνα (Νικολέτα Καρρά) επανέρχεται στην παρέα των «Συμμαθητών» (ΑΝΤ1, Δευτέρα- Πέμπτη 10.15 μ.μ.) στα προσεχή επεισόδια. Η επιστροφή της θα προκαλέσει «αναταράξεις» στις ζωές όλων των χαρακτήρων, καθώς κρύβει μεγάλες εκπλήξεις.

tvέθνος

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !