Φαίη Μαυραγάνη: «Ήταν ένα δίµηνο µεγάλης ανασφάλειας για εµάς»

Για τις εκπομπές που της αρέσει να βλέπει στην τηλεόραση, αλλά και για το πως βίωσε με το σύζυγό της Νίκο Μάνεση, όλο αυτό το γεγονός με τις τηλεοπτικές άδειες, μίλησε σε συνέντευξή της η Φαίη Μαυραγάνη.


Ποια είναι η αγαπηµένη σας εκποµπή;

Έχω ξαναπεί ότι αγαπώ πολύ την εκποµπή του Νίκου (σ.σ.: Μάνεση) «60 λεπτά Ελλάδα» για τους λόγους που έγινε αγαπητή σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, παρακολουθώ τους «Αταίριαστους» του ΣΚΑΪ. Είναι γρήγορη εκποµπή, µε ποικιλία θεµάτων και έχουν έναν ωραίο τρόπο να ελαφραίνουν τα βαριά ζητήµατα.

Με τον σύζυγό σας, Ν. Μάνεση, αγχωθήκατε όταν κινδύνευσαν να κλείσουν τα κανάλια;

Εννοείται ότι αγχωθήκαµε και προβληµατιστήκαµε. Ήταν ένα δίµηνο µεγάλης ανασφάλειας για εµάς όπως και για χιλιάδες άτοµα.

Πώς βλέπετε την επόµενη ηµέρα;

Τα κανάλια έχουν µπει σε µια βαθιά κρίση από το 2008, οπότε άρχισαν οι πιέσεις στη διαφήµιση. Πολύ πριν γίνει αισθητή η κρίση, υπήρχαν απολύσεις και περικοπές. Είναι ακριβό σπορ η τηλεόραση και η κρίση δεν βοηθάει. Εύχοµαι µετά από αυτό το διάστηµα άγχους µε το «κλείνουν, δεν κλείνουν» να βρεθεί µέσω του νέου ΕΣΡ µια βιώσιµη φόρµουλα, εξορθολογισµού µεν, βιωσιµότητας δε για τα κανάλια.  

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: