Ο Αντώνης Καφετζόπουλος έχει υποδυθεί διάφορους ρόλους. Ωστόσο, εκείνος που τον έχει στιγματίσει είναι ο ρόλος του «Ακάλυπτου».


Από τον μελαγχολικό φοιτητή της «Αστροφεγγιάς» στον Ακάλυπτο και από τον μπαμπά της «Οικογένειας Ανταμς» τώρα στο «Ωραία μου κυρία». Πώς ερμηνεύσατε με τόσο μεγάλη επιτυχία τέσσερις τόσο διαφορετικούς ρόλους;

«Συμπτωματικά αναφερθήκατε σε τρεις εξαιρετικούς ρόλους, που από διάφορα τυχαία γεγονότα κατάφερα να τους παίξω εγώ και ήταν πολύ σημαντικοί για εμένα. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν όλοι οι ρόλοι μου έτσι. Οι συγκεκριμένοι τρεις, όμως, ήταν εξαιρετικοί. Η δουλειά του ηθοποιού είναι να προσπαθεί κάθε φορά το πρόσωπο που υποδύεται είτε στο θέατρο, είτε στον κινηματογράφο, είτε στην τηλεόραση υπό άλλες συνθήκες να ήταν πραγματικό. Αν καταφέρει να ίο κάνει αυτό, τότε όλα πάνε πολύ καλά»

Ο ρόλος του Ακάλυπτου έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό. Ήταν ένας χαρακτηριστικός τύπος νεοέλληνα;

«Έγινε αγαπητός, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι είναι ένας κωμικός χαρακτήρας. Αν ήταν ένα πραγματικό πρόσωπο, θα ήταν μεγάλη μιζέρια. Ένας άνθρωπος που ζει στην τράκα, που έχει μεγάλη ψύχωση με τις γυναίκες, που προσπαθεί να ρίξει όποια περνά από μπροστά του, ενώ ταυτόχρονα ζηλεύει παθολογικά τη δική του. Μπορεί όλα αυτά ως κωμωδία να έχουν μεγάλη πλάκα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαστε γεμάτοι από τέτοιους ανθρώπους γύρω μας. Πιστεύω ότι όλο αυτό ήταν τόσο επιτυχημένο, γιατί ήταν ένα πρόσωπο υπερβολικό» εξήγησε στην Αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]