Ελένη Κοκκίδου:«Ο ρόλος μου στη ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ έχει σαφές περίγραμμα»


H Eλένη Κοκκίδου υποδύεται για 4η σεζόν τη Βούλα,στο κωμικό σίριαλ,Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα,του ALPHA.Η ίδια μιλά για τον ρόλο της αλλά και το θέατρο...Στα δύσκολα που ζούμε, ο κόσμος βρίσκει διέξοδο στο θέατρο; 

Ναι. Δεν είναι τυχαίο ότι το θέατρο λειτουργεί σαν έξοδος κινδύνου. Φέτος, όμως, είναι μια δύσκολη χρονιά για το θέατρο. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι έχουν γίνει "τελατίνι". Η πραγματικότητα τους έχει ξεπεράσει. Οι άνθρωποι, πλέον, δεν μπορούν να οργιστούν. Είτε είναι άνεργοι, είτε δουλεύουν, έχουν-δεν έχουν οικογένεια. Νιώθω ότι πλέον, δεν μπορείς ούτε να θυμώσεις με την πραγματικότητα. Δεν υπάρχει "χάρις". Η πραγματικότητα είναι άχαρη. Λες και είμαστε σε χειμερία νάρκη. Ο κόσμος έχασε την όρεξή του -ζει μια συλλογική κατάθλιψη. Στις μέρες μας, θέλει ένα σθένος να βγεις από το σπίτι σου και να πεις θα πάω στο θέατρο. Δεν είναι πια αυτονόητο. 

Ταυτόχρονα, είστε η παρέα στο κόσμο στο σπίτι με το "Μην αρχίζεις την μουρμούρα". Είναι εύκολο να διατηρείς ψηλά τον πήχη, στα χρόνια που περνάνε, με ένα ρόλο στην τηλεόραση για τόσα χρόνια και να μην υποπέσεις στην μανιέρα; 

Είναι κωμωδία και πρόκειται για ένα πρόσωπο που έπλασα, με άκρως συμβολικό τρόπο. Έχει μια καθαρή μορφή. Είναι αναγνωρίσιμη η "Βούλα", στον τρόπο που λειτουργεί και υπάρχει. Στην κωμωδία οφείλεις να βρεις μια τέτοια όψη. Το ίδιο έκαναν και ο Αυλωνίτης, η Βασιλειάδου και πολλοί ακόμη ηθοποιοί της κωμωδίας. Η μανιέρα στον κωμικό ηθοποιό υπάρχει. Εγώ δεν είμαι κωμική ηθοποιός, είμαι ηθοποιός. Ο ρόλος μου στη "Μουρμούρα" έχει σαφές περίγραμμα. Δεν με πάει πίσω το ότι επαναλαμβάνεται για τέταρτη χρονιά, διότι υπάρχει μία "μεταμφίεση". Εννοώ, ότι παίζω στην τηλεόραση, δίχως να είμαι η Ελένη που είμαι στην καθημερινότητά μου, ούτε αυτή του θεάτρου. Είμαι μια "τρίτη" Ελένη Κοκκίδου. Που τη βρίσκω με το που πατήσω το πόδι μου στο στούντιο, και την αφήνω φεύγοντας από  κει. Δεν παίζω τον εαυτό μου. Πάω,φοράω το "ρούχο" της "Βούλας", και το βγάζω μετά από ώρες, είπε η ηθοποιός μιλώντας στον Γιώργο Παπανικολάου και το rejected.gr.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: