Κωστόπουλος - Αρναούτη: συναντήθηκαν σε γνωστό στέκι

Unknown
0

Ήταν λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, όταν η νεαρή κοπέλα, που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο μετά το τροχαίο δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη, πέρασε με την παρέα της την είσοδο του Pasaji στο κέντρο της Αθήνας.


Καθώς δεν έχει αναρρώσει ακόμη -παρά τις αλλεπάλληλες επεμβάσεις- από το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του δημοφιλούς καλλιτέχνη, η Μίνα περπατούσε με τη βοήθεια πατερίτσας.

Αμέσως οι καλοί φίλοι της Γιώργος Παπαγεωργίου και Βενέτα Αναγνώστου, οι οποίοι τη συνόδευαν, φρόντισαν να βρεθεί ένας καναπές ώστε η κοπέλα να είναι άνετα. Οπως ήταν αναμενόμενο, η εντυπωσιακή Μίνα δεν πέρασε απαρατήρητη από τους άντρες που διασκέδαζαν στο στέκι του Συντάγματος λίγο μετά την έλευση του 2017. Μεταξύ αυτών ήταν και ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος την πλησίασε θέλοντας να τη γνωρίσει. Ετσι κι έγινε. Ο παρουσιαστής, που έμεινε πρόσφατα χωρίς εκπομπή αφού το «Βράδυ» έπεσε θύμα των χαμηλών... πτήσεων στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen, συστήθηκε στη Μίνα και τη ρώτησε αν είχε μαζί της φορτιστή κινητού. Εκείνη του απάντησε θετικά και του τον δάνεισε για να κάνει τη δουλειά του. Ο Πέτρος πήγε το κινητό του στο μπαρ, όπου το άφησε να φορτίσει, και επέστρεψε αμέσως κοντά στη Μίνα, με την οποία έμεινε για αρκετή ώρα.

Όπως μετέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στην Εspresso, ο παρουσιαστής φαινόταν να φλερτάρει τη νεαρή γυναίκα κι εκείνη γελούσε συχνά με τα αστεία του. Κάποια στιγμή εκείνος της επέστρεψε τον φορτιστή της και τότε οι δυο τους αντάλλαξαν αριθμούς τηλεφώνων, προφανώς για να έχουν επικοινωνία και μετά την τυχαία πρωτοχρονιάτικη συνάντησή τους. Το στιγμιότυπο αυτό απαθανάτισε ο φακός της «Espresso». Η Μίνα πάντως έφυγε από το Pasaji με τους φίλους της, ενώ ο Πέτρος παρέμεινε εκεί και μετά την αποχώρησή της.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !