«Δίδυμα Φεγγάρια»: Με νέα επεισόδια γεμάτα καταιγιστικές εξελίξεις

0
Η Αγάπη ξεκαθαρίζει για ακόμα μια φορά στον Ορέστη ότι η σχέση τους θα παραμείνει επαγγελματική.. τελικά όμως δείχνει ότι του έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Λαμπρινή, καταρρακωμένη από την αυτοκτονία της αδελφής της, έχει στο πλευρό της τον Παύλο, ο οποίος προσπαθεί να την βοηθήσει ψυχολογικά και πρακτικά, με την πολύτιμη συνδρομή του Αμβρόσιου.
Στο μεταξύ η Ελισάβετ μαθαίνει ότι ο Ορέστης παντρεύεται την Άννα και πάει και τον βρίσκει!
Δευτέρα 23 έως και Παρασκευή 27 Ιανουαρίου έρχονται τα «Δίδυμα Φεγγάρια» στις 17:45 στον ΑΝΤ1 με νέα επεισόδια γεμάτα καταιγιστικές εξελίξεις! Μείνετε συντονισμένοι!

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017
77ο επεισόδιο
Ο Παύλος κοιτάζει τις φωτογραφίες και σοκάρεται απίστευτα από αυτό που βλέπει. Αμέσως καλεί την Αρετή στο γραφείο του και προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιος μπορεί να έκανε αυτή την ακρότητα. Η Αγάπη ξεκαθαρίζει για ακόμα μια φορά στον Ορέστη ότι η σχέση τους θα παραμείνει επαγγελματική.. τελικά όμως δείχνει ότι του έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Η Αγάπη κάνει κάτι πίσω από την πλάτη του Φίλιππου που δεν θέλει να το μάθει με τίποτα! Ο Κώστας καταφέρνει και μένει λίγο μόνος του με τη Μάρθα και φαίνεται πως οι δυο τους θα έχουν καλή εξέλιξη.. Η Λίτσα με τον Γιώργο απολαμβάνουν μια ρομαντική βραδιά όταν στο σπίτι εμφανίζεται ακάλεστη… η Σίλα! Η πρώην γυναίκα του Ορέστη, μαθαίνει ότι παντρεύεται, επιστρέφει και τον απειλεί επειδή τον κρατάει στο χέρι.

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017
78o επεισόδιο
Η Μαριάννα ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την απειλή της και να σαμποτάρει το γάμο του Ορέστη με την Άννα. Η Ελισάβετ όμως, την αντιλαμβάνεται. Παράλληλα ο Κώστας καταφέρνει να κανονίσει μία ακόμα έξοδο με την Μάρθα, αυτή τη φορά τετ α τετ. Συγχρόνως μια τραγική είδηση καταρρακώνει τη Λαμπρινή. Εν τω μεταξύ η Αρετή καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο κρυφός εχθρός της είναι η Λίτσα, η οποία, την ίδια στιγμή, κρύβει το Γιώργο στην κρεβατοκάμαρα της, για να αντιμετωπίσει την αιφνίδια επίσκεψη της Σίλας, με σοβαρές πιθανότητες να αποκαλυφθούν όλα. Λίγο αργότερα ο Στέργιος και η Αγάπη, μετά από μία πολιτισμένη συζήτηση, αποφασίζουν να ανακοινώσουν στη Λένια την απόφαση τους να χωρίσουν, αλλά δεν περιμένουν την απρόβλεπτη εξέλιξη.

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017
79o επεισόδιο
Η Λαμπρινή, καταρρακωμένη από την αυτοκτονία της αδελφής της, έχει στο πλευρό της τον
Παύλο, ο οποίος προσπαθεί να την βοηθήσει ψυχολογικά και πρακτικά, με την πολύτιμη συνδρομή του Αμβρόσιου. Συγχρόνως ο Στέργιος βάζει σε εφαρμογή ένα υποχθόνιο σχέδιο με θύμα τον Φίλιππο, ο οποίος εν τω μεταξύ μαθαίνει πως τα χρήματα που δανείστηκε  ο Αντώνης προέρχονται από την Αγάπη, πράγμα που τον εξοργίζει. Την ίδια στιγμή η Άννα μαθαίνει από τη Μαριάννα μία συγκλονιστική πληροφορία για το παρελθόν του Ορέστη. Ταυτόχρονα ένας καινούργιος άντρας εμφανίζεται στη ζωή της Αφροδίτης. Λίγο αργότερα ο ευσεβής πόθος της Λένιας να αποκτήσει αδερφάκι, μεταφέρεται με διφορούμενο τρόπο στον Νικόλα, που το παρεξηγεί και αφήνει τη Μαρουσώ με την εντύπωση πως η Αγάπη είναι έγκυος.

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017
80o επεισόδιο
Ο Παύλος με την Ελισάβετ ανακαλύπτουν ότι η Αρετή έχει εξαφανιστεί και αμέσως το λένε και Ο Ορέστης λέει όλη την αλήθεια στην Άννα για τη φυλακή που είχε κάνει στην Αμερική κι αυτή αναβάλει τον γάμο! Ο Κώστας σπεύδει στο σπίτι της Σίλας και οι δυο τους πάνε το μωρό στον γιατρό για να δούνε τι έχει.. Η Αφροδίτη κρατάει τον Αντώνη σε μια απόσταση επειδή έχει στο μυαλό της τον.. Άρη! Ο Φίλιππος συναντιέται με την Αγάπη και της ξεκαθαρίζει τη θέση του σε σχέση με αυτό που έκανε. Ο Ορέστης πηγαίνει στο ξενοδοχείο της Άννας για να της ζητήσει εξηγήσεις, όμως ανακαλύπτει ότι δεν είναι πια εκεί. Η Ελισάβετ μαθαίνει ότι ο Ορέστης παντρεύεται την Άννα και πάει και τον βρίσκει! Η Αφροδίτη λέει ψέματα στον Άρη ότι δεν έχει δεσμό και οι δυο τους κανονίζουν να βγουν ραντεβού! Η Αρετή ανακαλύπτει ποιος έβαλε να την απαγάγουν και πάει και το λέει στον Παύλο..

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017
81o επεισόδιο
Η Αρετή αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι των άσεμνων φωτογραφιών και να εντοπίζει τον πραγματικό ένοχο. Όταν αποκαλύπτει τις σκέψεις της στον Παύλο, ότι πρόκειται για τον Στέργιο, αυτός σοκάρεται ιδιαίτερα… Η Ελισάβετ, όχι μόνο δεν πιστεύει ότι ο Ορέστης παντρεύεται με την Άννα, έπειτα από λίγες μέρες σχέσης, αλλά γίνεται κι έξαλλη, αφού αισθάνεται ότι τόσο καιρό την κορόιδευε.. Ο Στέργιος ζητά από την Αγάπη να τον επαναπροσλάβει στην εταιρία κι αυτή δέχεται… Την ίδια στιγμή, η Σίλα, που κάνει χρήση αντικαταθλιπτικών, βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, να κοιμάται σε παγκάκια στο δρόμο.. Ο Ορέστης μετά από πίεση της Άννας, ομολογεί στον Παύλο τον πραγματικό λόγο που την παντρεύεται κι ο Στέργιος με την Αγάπη ανακοινώνουν στη Λένια ότι αποφάσισαν να χωρίσουν και να ζουν σε διαφορετικά σπίτια…

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !