Απίστευτη η απάντηση του Αλέρτα στην Καινούργιου...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Όλα ξεκίνησαν μετά από κάποιες δηλώσεις του Διονύση Αλέρτα, για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει για το πρόσωπό του.

Ο ίδιος είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στην εκπομπή Φτιάξε Καφέ να στα πω: «Έχω ακούσει πάρα πολλά. Ότι είμαι gay, ότι είμαι πρεζάκι, ότι είμαι Αλβανός».

Η συγκεκριμένη δήλωση «τσίγκλισε» την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία σχολίασε, μέσα από την εκπομπή της:

«Τι; Συγγνώμη τον ρωτάει η δημοσιογράφος για το χειρότερο πράγμα που έχει ακούσει και απαντά ομοφυλόφιλος και Αλβανός. Το ομοφυλόφιλος είναι στάση ζωής για κάποιους ανθρώπους. Και το Αλβανός είναι εθνικότητα. Τι σε είπανε; Καραγκιόζη σε είπανε;».

Και στη συνέχεια, μάλιστα, συνέκρινε τον Διονύση Αλέρτα με τον Άκη Πετρετζίκη: «Κάποιες φορές καλό είναι να μην μιλάς. Βλέπετε να δίνει συχνά συνεντεύξεις ο Πετρετζίκης; Παρόλο που ξέρει να μιλάει ο Άκης. Για αυτό και είναι νούμερο ένα. Γι’ αυτό και πολλοί τηλεοπτικοί σεφ δεν θα φτάσετε τον Άκη!».

Και έρχεται σήμερα η απάντηση του Διονύση Αλέρτα, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, απάντησε στην Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Έλληνας ζαχαροπλάστης έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ίσως δεν πρέπει να απαντήσω αλλά αναγκάζομαι. Η σχέση που έχω με τους ανθρώπους που είναι από άλλες χώρες είναι γνωστή στα παιδιά που δουλεύω μαζί μου. Είτε από την Αλβανία, ή από άλλες χώρες. Η πόσο καλή σχέση που έχω με φίλους μου που είναι γκέι. Κακώς απαντάω, αλλά οκ! Όταν είπα στη δημοσιογράφο ότι λένε διάφορα για μνα της είπα μεταξύ χαβαλέ: »ΟΚ! Με λένε και Αλβανό και πρεζάκι, γκέι, αλλά άμα με δεις έχω ένα παρουσιαστικό περιθωριακού. Τώρα πώς μία »δημοσιογράφος»μου δημιουργεί αυτό το πρόβλημα δεν ξέρω. Ίσως ο πολύς χαβαλές που κάνω και απαντάω παρεξηγείται!».

Και στη συνέχεια ήρθε αυτό…

Ο Διονύσης Αλέρτας ανέβασε μια φωτογραφία με ένα ομοίωμα πέους, το οποίο είναι και ανοιχτήρι μπύρας, και έγραψε: «Πίνω την μπύρα για πάρτη σας (Αν και σπάνια πίνω) για τα πολλά μηνύματά σας… και εύχομαι η εκπομπή της από 2% ακροαματικότητα να τα κάνει «3»…

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !