Τα πάνω - κάτω στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ

Unknown
0
Μεγάλες αλλαγές στο κανάλι του Φαλήρου με τα στελέχη του σταθμού να φέρνουν τα πάνω- κάτω!

Βέβαια για να ακριβολογώ η πορεία ορισμένων προσώπων στο πρόγραμμα θα είναι… κάτω-πάνω, δηλαδή από το απόγευμα θα έρθουν μεσημέρι ώστε να αφήσουν την απογευματινο-βραδινή ζώνη για την ψυχαγωγία που απέδειξε ότι τους αποφέρει τηλεθέαση. Δεν είναι τυχαίο που «μετακομίζουν» ακόμα και το κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους, το οποίο θα μεταδίδεται πλέον στις 8 το βράδυ. Τι άλλες αλλαγές όμως θα κάνουν… ένεκα της ψυχαγωγίας;

Κατ’ αρχάς «μετακομίζει» ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και από τις 13 Φεβρουαρίου η εκπομπή «ΣΚΑΪ στις 6» γίνεται «ΣΚΑΪ στις 3», αφού θα μεταδίδεται πλέον από τις 3 το μεσημέρι έως τις 4 και μισή. Στην ώρα του και λίγο νωρίτερα, στις 17:45, θα βγαίνει στον αέρα η καινούργια ψυχαγωγική εκπομπή «Ροντέο» που θα παρουσιάζουν οι Βαγγέλης Περρής, Αθηναΐς Νέγκα και Άννα Μαρία Βέλλη. Η ωριαία καινούργια εκπομπή ελπίζει να κάνει τους τηλεθεατές να συντονίζονται στον ΣΚΑΪ και να παραμένουν εκεί και όταν, στις 17:45, παραδίδουν «σκυτάλη» στη Ντορέττα Παπαδημητρίου που θα λέει «Κάνε Παζάρι»!

Το τηλεπαιχνίδι θα διαρκεί έως τις 8 που θα ξεκινά να μεταδίδεται το δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη, ενώ αμέσως μετά από αυτό, στις 9, θα μεταδίδεται τις τέσσερις μέρες το «Survivor» και μία μέρα το «Voice». Είναι σαφές ότι τα στελέχη του ΣΚΑΪ ποντάρουν πολύ στην ψυχαγωγία και φέρνουν τα «πάνω κάτω» στην απογευματινο-βραδινή ζώνη τους ευελπιστώντας ότι οι τηλεθεάσεις θα ακολουθήσουν αντίστροφη πορεία, δηλαδή… κάτω-πάνω!


Γρηγόρης Μελάς / newsit

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !