Η Χατζηβασιλείου για τους τηλεκριτικούς:«Τους άφησα μόνους τους να πολεμάνε»


H παρουσιάστρια του Alpha,Bίκυ Χατζηβασιλείου, σε συνέντευξή της  αναφέρεται στους τηλεκριτικούς και στο πώς διαχειρίζεται τις όποιες κριτικές δέχεται...Αρκετές φορές η Βίκυ Χατζηβασιλείου μπήκε στο στόχαστρο των τηλεκριτικών, άντεξε, όμως, τη μάχη... 

«Δεν μπήκα καν στη διαδικασία της μάχης. Τους άφησα μόνους τους να «πολεμάνε». Έμεινα στα μετόπισθεν κι έκανα τη δουλειά μου. Δεν ξέρω γιατί αυτοί κάνουν μάχη. Ποτέ δεν το ’χω καταλάβει. Δεν το ψάχνω και θεωρώ ότι πολύ σωστά πράττω. Τώρα αν κάποιος έχει μία άποψη, δικαίωμά του να την εκφράσει όπως επίσης δικαίωμά μου να μην τη διαβάζω και να μην τη λάβω υπόψη μου».

Θεωρεί, λοιπόν, ότι ένα αρνητικό σχόλιο για το όνομά της είναι ένα κλικ περισσότερο γι’ αυτούς που σχολιάζουν αρνητικά την παρουσία της στο ''Πάμε Πακέτο''; 

«Θεωρώ, πως ναι. Όταν κάποιος είναι εκτεθειμένος σε τόσο μεγάλο κοινό, οτιδήποτε τον αφορά θα κινεί το ενδιαφέρον. Δεν είμαι ,όμως, το κέντρο του κόσμου. Αυτό που συμβαίνει με τους ανθρώπους της τηλεόρασης, που νομίζουν ότι είναι το κέντρο του κόσμου, είναι τεράστιο λάθος. Κάνουμε μία δουλειά όπως όλοι οι άνθρωποι, που απλά τυγχάνει να είναι λίγο πιο αναγνωρίσιμη. Δεν είμαστε στο επίκεντρο των πάντων. Ας συνέλθουμε».

Πηγή: Tv Μανία

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: