Αντώνης Καρυστινός για ΡΑΧΟΥΛΑ:«Είναι η πιο αγαπημένη μου δουλειά...»


Τον Aντώνη Καρυστινό τον απολαμβάνουμε φέτος στην εβδομαδιαία κωμική σειρά του Alpha,Αστέρας Ραχούλας.Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του δηλώνει πως είναι η πιο αγαπημένη του δουλειά, ενώ μιλά και για την τηλεόραση...


Ο Αστέρας Ραχούλας είναι ό,τι καλύτερο έχεις κάνει τηλεοπτικά; 

«Ναι, ναι. Κι εγώ το πιστεύω αυτό. Είναι η πιο αγαπημένη μου δουλειά. Μου αρέσει πολύ το θέμα της, το σενάριο, η σκηνοθεσία και όλη η ομάδα. Έχουμε δέσει. Έχουμε κοινό στόχο για το αποτέλεσμα. Το δημιουργικό team είναι ό,τι καλύτερο έχω δει».

Στην τηλεόραση κάνεις ελάχιστες δουλειές, είσαι πολύ επιλεκτικός. Αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί και ως υπεροψία απέναντι σε αυτό το Mέσο. Είσαι σνομπ; 

«Όχι, δεν είμαι σνομπ. Αλλά, ναι, έχεις δίκιο. Δεν κάνω συχνά τηλεόραση. Η τηλεόραση, όμως, είναι και ο βιοπορισμός μας, ειδικά τα τελευταία χρόνια που τα θέατρα περνάνε δύσκολα – όπως και η κοινωνία μας. Στην τηλεόραση, όμως, νιώθω ότι έχω υπάρξει πολύ τυχερός με τις δουλειές που έχω κάνει. Ειδικά φέτος. Προσπαθώ να μην αναλώνω τον εαυτό μου και τη δουλειά μου, να μη λέω ''ναι'' σε όλα και να μην κάνω τα πάντα. Νομίζω ότι κρατάω επιτυχημένα το μέτρο. Τουλάχιστον, στον βαθμό που θέλω εγώ».

Down Town Κύπρου.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: