Ο Κώστας Πρέκας αποκαλύπτει: Έναν γιο που ζει με την μητέρα του....

0
Αποτέλεσμα εικόνας για Κώστας Πρέκας
Ο Κώστας Πρέκας μίλησε σε συνέντευξή του για τον γιο του.



Παιδιά έχετε;

Έναν γιο που ζει με την μητέρα του. Δεν είχα αυτή την τύχη. Αλλά είναι προτιμότερο το παιδί να είναι με την μητέρα του, παρά με τον πατέρα του.

Έχετε σχέσεις;

Βλεπόμαστε και είναι πολύ καλό παιδί.

Σαν πατέρας ήσασταν δίπλα τον;

Όσο μπορούσα.

Διάβασα ότι ετοιμάζετε για το σανίδι τον γέροντα Παΐσιο.

Είναι κάτι συγκλονιστικό γιατί τελευταία αποδεικνύεται πως οι προφητείες του βγαίνουν αληθινές κι ο κόσμος έχει αρχίσει να πιστεύει πολύ σ7 αυτόν, ενώ παλιά αμφιταλαντευόταν. Και ειρωνευόταν. Πήρα την απόφαση να αγγίξω αυτό το άγιο πνεύμα. Φυσικά έχω διαβάσει όλα τα βιβλία του. Θεωρώ ότι είναι μια τολμηρή ενέργεια από μέρους μου, αλλά το κάνω για να αποδείξουμε σήμερα στον ελληνικό λαό πόση αξία έχει ο άνθρωπος. Το να έχεις συναναστροφή και να αγαπάς.

Και πίστη...

Και πίστη. Ακλόνητη. Αν δεν αγαπάμε τον πλησίον μας, τον συνάνθρωπο μας, φοβάμαι ότι είμαστε κούφιοι μέσα μας. Αυτό θα διδάξει ο Παΐσιος.

Δεν είναι λίγο ρίσκο;

Ρίσκο να γελοιοποιηθώ;
Όχι. Δεν πιστεύω πως υπάρχει τέτοιο θέμα. Το ρίσκο σαν παράσταση, σαν παραγωγή. Αν πιστέψει ο κόσμιος, αν έρθει να την δει, γιατί κι αυτό είναι ένα σημαντικό κομμάτι για σας. Η βεβαιότητα μου, ξεπερνάει ακόμα και το βέβαιο της ιστορίας. Θα συμβεί το ακριβώς αντίθετο. Γιατί δεν έχουν διαβάσει-όλοι τον Παΐσιο. Οπότε είναι μια ευκαιρία να τον δουν. Να ακούσουν και να δουν την μορφή του. Θα κάνω κάθε προσπάθεια να ταυτιστώ μαζί του. Λέγεται ότι η χροιά της φωνής μου, έχει σχέση με τη δική του. Εκείνοι που τον γνώρισαν. Και το διαπίστωσα σε ένα σπικάρισμα που έκανα κι όταν μου έβαλαν τη φωνή του, διέκρινα κι εγώ πως υπήρχε αυτή η σχέση. Δεν είναι παράσταση μονολόγου ενός γνωστού ηθοποιού προς το κοινό. Είναι ένα ανέβασμα ήρωα. Αγίου στην προκειμένη περίπτωση. Αν δεν το καταφέρω αυτό, θα έχω αποτύχει. Θέλω να πιστεύω πως θα τα καταφέρω και με την βοήθεια όλων σας. Το λέω και το αναζητώ.

Πηγή: ΧΑΙ


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !