Τι μας παρουσιάζει σήμερα το BEAUTIFUL LIFE του Σκάι;


BEAUTIFUL LIFE με τη Στέλλα Γιαμπουρά και τον Τάσο Παπαλαζάρου, σήμερα, Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, στις 17.15, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ξεκινούν με ένα υπέροχο δώρο, μαθαίνοντάς μας τα πάντα γύρω από τα οφέλη της αξεπέραστης σοκολάτας, έτσι ώστε να την καταναλώνουμε χωρίς ενοχές!
Φυσικά στο beautiful life προσέχουν την υγεία τους και μαθαίνουνε, μεταξύ άλλων, για τη μέθοδο της αρθροπλαστικής γόνατος.
Επίσης, συζητάνε για το πώς θα χάσουν τα περιττά κιλά χωρίς να κάνουν δίαιτα, αλλάζοντας μόνο διατροφικές συνήθειες!
Ακόμη, ενημερώνονται για τον καρκίνο του μαστού, τις νέες θεραπείες, αλλά και το πώς μπορούν να βοηθηθούν οι ασθενείς που αντιμετωπίζουν οικονομικά δυσκολίες.
Επι πλέον, μαθαίνουν για όλες τις αναίμακτες θεραπείες αισθητικής που μπορούν να βελτιώσουν την εικόνα και τη διάθεσή μας.
Τέλος, συζητούν για τις ξεχασμένες τροφές μέσα στον χρόνο, οι οποίες κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους στη διατροφή μας, φέρνοντας γεύσεις από το παρελθόν που βοηθούν την υγεία μας.

Μείνετε μαζί μας για μια όμορφη ζωή, μία beautiful life ,σήμερα, στις 17.15!

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: