Δημήτρης Καταλειφός:Αποκάλυψε ότι πέρασε από τεστ πριν μπει στη ΛΕΞΗ του Alpha...


Ο Δημήτρης Καταλειφός πρωταγωνιστεί στο κοινωνικό σίριαλ ,Η λέξη που δε λες,που υπογράφει σκηνοθετικά ο Θοδωρής Παπαδουλάκης.
Ο επιτυχημένος ηθοποιός,μιλώντας στην εφημερίδα,Espresso, αναφέρθηκε ,μέσα σε άλλα,στο ότι όταν του προτάθηκε ο ρόλος,δίστασε να πει το 'ναι' λόγω της κρητικής προφοράς που έπρεπε να μάθει...

«Στην αρχή, όταν ο Θοδωρής μού πρότεινε τον ρόλο και μου είπε ότι θα πρέπει να μιλάω κρητικά, μια προφορά ξένη προς εμένα, αρνήθηκα. Εκείνος με πίεζε. Του λέω λοιπόν “θα περάσω από τεστ κι αν τα καταφέρω με τους ιδιωματισμούς, θα συνεχίσω”. Πήγα, λοιπόν, ένα μήνα πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα στα Χανιά, καθόμουν στους καφενέδες και κρατούσα σημειώσεις, λέξεις, φράσεις, τονισμούς από τον τρόπο που μιλούσαν οι Κρητικοί και δη οι μεγαλύτεροι άνδρες. Αυτή η δυσκολία ήταν για μένα μια πρόκληση. Αυτό που τελικά με κέρδισε στους Κρητικούς είναι η εκ της φύσεως μεγάλη επιθυμία τους για ελευθερία, το οποίο έρχεται σε αντίθεση με τον περιορισμό που τους ασκεί η γνώμη του κόσμου. Εκεί γίνεται και η έκρηξη. Ο ήρωας που υποδύομαι δεν δέχεται ότι ο εγγονός του, ο Παυλής, ο οποίος έχει διαγνωσθεί με αυτισμό, δεν είναι φυσιολογικός. Με τη σοφία των χρόνων του λέει “ο Παυλής μου είναι διαφορετικός”».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: