Το… παραμύθι του ALPHA

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Δύσκολοι καιροί και για... ιππότες, αλλά αυτό το παραμύθι αναμένεται να έχει γέλιο. Και επειδή από σύγχρονα… παραμύθια -όλων των ειδών!- έχουμε χορτάσει μάλλον σωστά σκέφτηκαν τα στελέχη του ALPHA και αποφάσισαν πως το δικό τους θα μας μεταφέρει στη μεσαιωνική εποχή, τότε που οι… δράκοι ήταν μόνο σε ιστορίες! Πάντως το «παραμύθι» που ετοιμάζουν στο κανάλι της Κάντζας δεν θα έχει δράκους, αλλά θα έχει πολλούς γνωστούς και αγαπητούς ηθοποιούς…!

Ο λόγος για την καινούργια σειρά που ετοιμάζει ο σταθμός με τίτλο «Παραμύθι ν’ αρχινίσει» και πρόκειται για μία ακόμα συνεργασία των «αδελφών» τηλεοπτικών επιχειρήσεων, ALPHA Ελλάδος και ALPHA Κύπρου. Μάλιστα όπως μαθαίνω από το «νησί της Αφροδίτης» που θα γίνονται τα γυρίσματα είναι όλα έτοιμα για να πιάσουν δουλειά οι κάμερες.

Πρωταγωνιστές της η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Νίκος Κουρής, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και ο Λώρης Λοϊζίδης που υπογράφει το σενάριο. Η ιστορία θα μεταφέρει τους τηλεθεατές στο μεσαίωνα για να παρακολουθήσουμε όσα συμβαίνουν στους ήρωες της αλλά χωρίς να είναι παρωδία της εποχής.

Η σειρά είναι κωμωδία και αναμένεται πως όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητα των ηρώων θα προκαλούν γέλιο στους τηλεθεατές, ενώ θα γυρίζεται στην Κύπρο όπου υπάρχουν κάστρα και μπορούν οι συντελεστές να εκμεταλλευθούν το φυσικό σκηνικό ώστε να αποτυπώσουν τη ζητούμενη εποχή.

Μετά λοιπόν από την καθημερινή σειρά «Έλα στη θέση μου» η νέα ελληνοκυπριακή σειρά «Παραμύθι ν’ αρχινίσει» θα βγει στον αέρα τέλος Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου και όπως φαίνεται τα στελέχη του σταθμού πιστεύουν ότι θα αγαπηθεί κι αυτή από τους τηλεθεατές γράφοντας… παραμυθένιες πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης…!

newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. δεν θα ηθελα να ημουν "εμπορικος" αυτη την περιοδο...
    δεν θα ηξερα που να ριξω διαφημιση με τοσα που γινονται παντου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !