Μεταγραφές σε ALPHA - ANT1 - MEGA

0
Συνήθως αυτά γίνονται το καλοκαίρι, πριν την έναρξη της καινούργιας τηλεοπτικής σεζόν. Εξαιτίας όμως του διαγωνισμού-παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες το προηγούμενο καλοκαίρι υπήρξε «πάγωμα» σε αρκετές διοικητικές αποφάσεις και έτσι τώρα πλέον οι τηλεοπτικοί σταθμοί ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους για το υπόλοιπο της σεζόν.


Στο πλαίσιο των αλλαγών και της ανασυγκρότησης παρατηρούνται μετακινήσεις στελεχών και μάλιστα στον τομέα της «Έρευνας» με σκοπό να ενισχύσουν το διοικητικό τους μέρος.

Έτσι λοιπόν πριν από την αλλαγή του χρόνου είχαμε μεταγραφή και από το τμήμα έρευνας του ALPHA, η Αριστέα Καλλιβρούση, βρέθηκε στο δυναμικό του ΑΝΤ1 προκειμένου να αναλάβει το συγκεκριμένο τομέα για το σταθμό του Αμαρουσίου. Αλλά κι ο ALPHA απέκτησε στο δυναμικό του ένα στέλεχος που εργαζόταν πολλά χρόνια στο MEGA, τον Κώστα Σφιχτό, που ως υπεύθυνος του τμήματος έρευνας «υπηρέτησε» πολύ πετυχημένα το σταθμό της Μεσογείων.

Με όσα όμως συμβαίνουν στο MEGA λεγόταν ότι το ικανό στέλεχος είχε «κλείσει» να συνεργαστεί με τον καινούργιο σταθμό του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά τελικά αφού ο διαγωνισμός κρίθηκε από το ΣτΕ άκυρος και ο πλειοδότης επιχειρηματίας βρέθηκε χωρίς άδεια, ο Κώστας Σφιχτός ανέλαβε «Research and Strategy Manager» στον ALPHA.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα τμήματα έρευνας και στρατηγικής είναι ιδιαίτερης σημασίας για τους τηλεοπτικούς σταθμούς, ιδιαίτερα σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο όπως αυτή που διανύουμε με τη διαφημιστική πίττα να συρρικνώνεται και τους επιχειρηματίες να αναζητούν τρόπους και στελέχη να αποσπάσουν όσο περισσότερο μέρος αυτής γίνεται…!

newsit.gr Μελάς blog

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !