ΤΑ “LIVE AUDITIONS” ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ KAI ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ “DUELS” ME 4 LIVE ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ 39,1% ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ 15-44 ΚΑΙ 38,7% ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ – ΠΡΩΤΟ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

ΤΙΣ 4 ΤΕΛΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 20.00, ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Η ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ 


H μεγάλη ανταπόκριση του κοινού συνεχίστηκε και στο 6o, τελευταίο επεισόδιο των “Live Auditions” του “Rising Star”, που μεταδόθηκε χθες,Κυριακή, 15 Ιανουαρίου. Εξαιρετικές ερμηνείες, τραγούδι και κέφι συνεπήραν κοινό και τηλεθεατές. Την έκπληξη της βραδιάς έκανε η Καλομοίρα, η οποία μας παρουσίασε το νέο της τραγούδι με τίτλο, “Shoot ‘em down” ,και «απογείωσε» τη σκηνή του μουσικού talent show.


Το “Rising Star”, βρέθηκε και αυτή την Κυριακή στην κορυφή της τηλεθέασης. Συγκεριμένα, στο δυναμικό κοινό 15-44, το μερίδιο τηλεθέασης ήταν 39,1%, το υψηλότερο μέχρι στιγμής και 38,7% στο σύνολο του κοινού, ενώ τερμάτισε πρώτο στη ζώνη του σε όλα τα κοινά με μεγάλη διαφορά.

Το ελληνικό κοινό ψήφιζε καθ’ όλη τη διάρκεια του μουσικού talent show τους αγαπημένους του παίχτες μέσω της δωρεάν εφαρμογής “Rising Star Greece”, η οποία μετά το τέλος του 1ου live είχε καταγράψει 290.920 downloads και πλέον έχει ξεπεράσει τα 600.000 downloads.


Οι 9 τελευταίοι διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να σηκώσουν τον «Τοίχο» του “Rising Star” είναι οι Αναστασία Ιωακειμίδου (95%), Δημήτρης Κανέλλος (95%), Κωνσταντίνος Γεωργίου (94%), Γιάννα Φαφαλιού (94%), Έλενα Παναγιωτίδου (93%), Ανν-Μαρί Πάλμερ (92%), Γιώργος Τσάκωνας (90%), Δημήτρης Καλαντζής (89%) και ο Δημήτρης Δημόπουλος, ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού “Rising Star – The Youtube Auditions” που περνάει στην επόμενη φάση με ποσοστό 85%.

To 6ο live ολοκληρώθηκε με μία πρώτη επιλογή των διαγωνιζόμενων για τα επόμενα στάδια του μουσικού talent show. Συγκεκριμένα, ο κάθε κριτής επέλεξε 4 από τα 16 κορυφαία «αστέρια» που σημείωσαν τη μεγαλύτερη βαθμολογία στα 6 “Live Auditions”. Με τη σειρά που ανέδειξε η κλήρωση για τους κριτές, ξεκίνησε η επιλογή των ομάδων και μέχρι στιγμής διαμορφώνονται ως εξής:Χρήστος Μάστορας με τους Γιάννη Ξανθόπουλο, Πάνο Σμυρναίο, Βέλλο Πουρπουτίδη και Μαρία Ζούκα,

η Δέσποινα Βανδή με τους Cynthia Veronica Zietara, Σπύρο Μίτσουλη, Κωνσταντίνο Γεωργίου και Στέλιο Τσάκωνα,


ο Κώστας Μακεδόνας με τους Κέλλυ Βουδούρη, Αναστασία Ιωακειμίδου, Έλσα Καριώτη και Δημήτρη Κανέλλο

και ο Αντώνης Ρέμος με τους Ηρώ Κλείτου, Κλώντια – Άννα Γιαουμπλάρη, Νίκο Θωμαΐδη και Σωτήρη Καρυστινό.

Τα DUELS:
Οι διαγωνιζόμενοι που πέρασαν με επιτυχία τα “Live Auditions” θα χωριστούν σε 4 ομάδες και ο κάθε κριτής θα αναλάβει από μία. Οι τελικές ομάδες θα απαρτίζονται από 16 διαγωνιζόμενους η κάθε μία. Στα 4 live επεισόδια των “Duels”, θα δούμε έναν διαγωνιζόμενο από κάθε ομάδα να «μονομαχεί» τραγουδιστικά με διαγωνιζόμενο αντίπαλης ομάδας. Όποιος διαγωνιζόμενος εκ των δύο καταφέρει να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσοστό ψήφων περνάει στην επόμενη φάση του προγράμματος. Από το στάδιο των “Duels” θα καταφέρουν να προχωρήσουν στην επόμενη φάση οι μισοί διαγωνιζόμενοι. Η επιλογή του τραγουδιού που ερμηνεύει ο κάθε υποψήφιος καθώς και η επιλογή των «μονομάχων» σε αυτό το στάδιο γίνεται από τον κριτή, στου οποίου την ομάδα ανήκει ο εκάστοτε διαγωνιζόμενος.


Την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου, μία Κυριακή πριν την έναρξη των “Duels”, στις 20.00, στον ΑΝΤ1, θα δούμε σε μαγνητοσκοπημένο επεισόδιο την Καλομοίρα να μας παρουσιάζει πώς δημιουργήθηκαν οι 4 τελικές ομάδες των κριτών.


Μέσα από την επιλογή των ομάδων, θα γίνει μία αναδρομή στα "Live Auditions” για να ξαναθυμηθούμε τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων που κατάφεραν να ανεβάσουν τον «Τοίχο» και να ξεσηκώσουν κοινό και κριτές.


Την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, στις 21.00 παρακολουθούμε live το 1ο επεισόδιο των “Duels” στις 21:00, στον ΑΝΤ1 με την πρώτη «κόντρα» μεταξύ της ομάδας του Αντώνη Ρέμου και του Χρήστου Μάστορα, κατόπιν επιλογής του Αντώνη Ρέμου στο 6ο live, ως ο τελευταίος επιλαχών στην κλήρωση για τον πρώτο σχηματισμό των ομάδων.


Τα “Live Auditions” ολοκληρώθηκαν και η διαδικασία για την επόμενη φάση του “Rising Star” με τα “Duels” ξεκίνησε! Ο πήχης ανεβαίνει και η συνέχεια του μουσικού talent show είναι γεμάτη προκλήσεις για τους κριτές και τις ομάδες τους. 


Γι΄ αυτό, η δική σας συμμετοχή είναι πιο σημαντική από ποτέ! Μείνετε συντονισμένοι και ψηφίστε live μέσω της εφαρμογής “Rising Star Greece” τα αγαπημένα σας «μουσικά αστέρια».


Η εταιρεία WIND είναι o Μεγάλος Χορηγός του “Rising Star”.
Rising Star. Είσαι τηλεθεατής; Είσαι και κριτής! Τώρα το επόμενο μουσικό αστέρι το επιλέγεις εσύ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: