50 μόνιμοι κομπάρσοι στο «Παραμύθι» του Alpha...


Πριν από μια εβδομάδα άρχισαν τα γυρίσματα της νέας σειράς εποχής του Alpha,«Παραμύθι να αρχινήσει», που υπογράφει ο Λώρης Λοϊζίδης.

Οι λήψεις έγιναν στο εστιατόριο,Chateau Status, που βρίσκεται κοντά στο οδόφραγμα του «Ledra Palace», και στο χωριό, Καλοπαναγιώτης, που βρίσκεται στην οροσειρά του Τροόδους. Για τις ανάγκες του σίριαλ η παραγωγή εξασφάλισε άδεια για την αναστήλωση του ερειπωμένου χωριού, Παρσάτα στην επαρχία Λάρνακας. Να σημειωθεί ότι τα κοστούμια που θα χρησιμοποιηθούν έχουν ραφτεί ακριβώς στα μέτρα κάθε ηθοποιού και των 50 μόνιμων κομπάρσων που θα έχει το σίριαλ, όπως γράφει η Espresso.

Η υπόθεση αφορά,όπως είναι γνωστό, ένα φανταστικό βασίλειο με ευγενείς, ιππότες, μάγους, μυστήρια, έρωτες και πάθη, όπως και σε όλα τα παραμύθια. Στο καστ θα δούμε τους Κατερίνα Παπουτσάκη, Γιάννη Μποσταντζόγλου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χριστόδουλο Μαρτά. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Σταύρος Πάμπαλης.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: