Στις 3.30 το μεσημέρι το τελευταίο «αντίο» στην Κέλλυ Σακάκου...


Σήμερα,Τρίτη, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της παρουσιάστριας της ΕΡΤ, Κέλλυς Σακάκου, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την Κυριακή το πρωί. Η κηδεία της θα γίνει στις 3:30 το μεσημέρι ,στο Νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης. 


Υπενθυμίζεται ότι η Κέλλυ Σακκάκου εργάστηκε επί 30 περίπου χρόνια ως παρουσιάστρια στην ΕΡΤ. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη, που ήταν το πατρικό της σπίτι. Ήταν αριστούχος στην «Ευαγγελική Σχολή» της Νέας Σμύρνης ενώ στη συνέχεια αποφοίτησε από τη σχολή, «Κατσέλη», όπου σπούδασε ηθοποιός. Σπούδασε δραματική τέχνη και δημοσιογραφία και εργάστηκε στην Τηλεόραση, στο Ραδιόφωνο, στη Διαφήμιση και στον Τύπο. 

Η Κέλυ Σακάκου είχε συμπλήρωσει 30 χρόνια στη δημόσια τηλεόραση (ΕΡΤ) και συμμετείχε σε πολλές εκπομπές της ιδιωτικής τηλεόρασης. 'Οπως είχε αποκαλύψει, μάλιστα, η ίδια σε συνέντευξή της, είχε μπει στην ΕΡΤ μέσω διαγωνισμού για τηλεπαρουσιάστριες, όπου είχε κάνει αίτηση μαζί με μια φίλη της. Ήταν μια από τις πέντε παρουσιάστριες που επελέγησαν-μεταξύ οκτακοσίων- και έτσι ξεκίνησε η πολυετής της διαδρομή, στη διάρκεια της οποίας κατόρθωσε να κατακτήσει τις καρδιές των τηλεθεατών.
newpost.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: