Ελληνίδα τραγουδίστρια βρήκε μετά από 21 χρόνια την αδερφή της

Unknown
0

Ένα καλά κρυμμένο μυστικό, που κράτησε 21 ολόκληρα χρόνια και κράτησε μακριά δυο αδερφές, έρχεται στο φως της επικαιρότητας αποδεικνύοντας πως η ζωή είναι γεμάτη από συγκλονιστικές αποκαλύψεις.


Ο λόγος για την Βαλένθια Διγενή, τη νεαρή τραγουδίστρια που ύστερα από 21χρόνια συνάντησε την ετεροθαλή αδερφή της, Ελισάβετ Χατζή, η οποία και εκείνη ασχολείται με τη μουσική.

Όπως η ίδια περιγράφει στο protothema.gr οι στιγμές της συνάντησης με την ετεροθαλή αδερφή της ήταν συγκλονιστικές και θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην ψυχή της. «Μόλις την είδα την αγκάλιασα, ''αδερφούλα'' μου της έλεγα και συνέχεια έκλαιγα. Ήταν πολύ συγκινητική εκείνη η στιγμή».

Όλα ξεκίνησαν ένα απόγευμα όταν η νεαρή τραγουδίστρια έλεγε με παράπονο στη μητέρα της το πόσο θα ήθελε να είχε μια αδερφή αφού τα άλλα της αδέρφια είναι αγόρια. Η μητέρα της, που κρατούσε μέσα της το μυστικό αυτό για 21 χρόνια και ήθελε να το μοιραστεί με τα παιδιά της της είπε με ένα χαμόγελο, όπως λέει η Βαλένθια: «Κι όμως έχεις μια αδερφή».

Η Βαλένθια δεν πίστευε στα αυτιά της «μα πως» αναρωτήθηκε και η μητέρα της της είπε όλη την ιστορία. «Ο πατέρας μου είχε κάνει κι άλλον γάμο πριν να παντρευτεί την μητέρα μου.Εκείνη την μέρα το είπε και στα αδέρφια μου και όλοι μαζί της είπαμε πως θα θέλαμε να τη γνωρίσουμε. Η ίδια την πήρε τηλέφωνο, της μίλησε και μας έβαλε όλους να της μιλήσουμε με τη σειρά. Την επόμενη μέρα ήρθε σπίτι μας για να την γνωρίσουμε και την περιμέναμε όλοι στην πόρτα με ένα πλατύ χαμόγελο».

Από εκείνη την ημέρα, όπως λέει η Βαλένθια, που πλέον περηφανεύεται για την αδερφή της, η ζωή της έχει αλλάξει. «Πολλές φορές πηγαίνω στο σπίτι της και τραγουδάμε μιας και εκείνη ασχολείται με το τραγούδι. Είναι δασκάλα φωνητικής με εξειδίκευση στο κλασσικό τραγούδι. Έχει τραγουδήσει στη Βιέννη στο κάστρο της πριγκίπισσας Σίσσυ και γενικότερα έχει πάρει μέρος ως μέτζο σοπράνο σε πολλές παραστάσεις της όπερας».

Η Βαλένθια έχει μια αξιόλογη πορεία στο τραγούδι αλλά πάνω απ όλα βάζει τα αδέρφια της και την οικογένεια της. Όπως λέει στο protothema.gr ξεκίνησε την πορεία της από τύχη. «Ξεκίνησα να τραγουδάω στην Θεσσαλονίκη, στις Μούσες όπου ένα βράδυ, για καλή μου τύχη, είχε έρθει στο μαγαζί ο συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος. Ο ίδιος με άκουσε και μου έκανε πρόταση να κατέβω στην Αθήνα για να κάνουμε κάποια ντέμο. Έτσι κι έγινε. Μετά από λίγο καιρό προχωρήσαμε σε συνεργασία την οποία διατηρούμε έως και σήμερα».

Η αδερφή της Βαλένθια, Ελισάβετ Χατζή που επίσης ασχολείται με τη μουσική

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !