Αλλαγή σχεδίων στον ΑΝΤ1-Παγώνουν τη ΦΑΡΜΑ...


Ο ΑΝΤ1 την περίοδο αυτή βρίσκεται σε...αναβρασμό καθώς είναι περίοδος αποφάσεων για τα σόου που θα δούμε στους δέκτες μας τώρα, στο β' μισό της σεζόν.

Έτσι,έντονα ακουγόταν πως το κανάλι θα φέρει ξανά στους δέκτες μας τη ΦΑΡΜΑ,και το μεσημέρι, με αποκλειστικό ρεπορτάζ(θυμηθείτε εδώ) ,σας ενημερώσαμε ότι ο σταθμός αποφάσισε να τη βγάλει στον αέρα τη χρονιά αυτή.Ωστόσο, οι αποφάσεις άλλαξαν, κι έτσι,σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που φτάνουν στο tvnea.com, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να ''παγώσει'' τελικά τη ΦΑΡΜΑ και να τη βγάλει στον αέρα από τη νέα σεζόν.Άλλωστε,σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, το παιχνίδι αυτό ο σταθμός το έχει εξασφαλίσει για 2 χρόνια!

Όπως σας έγραψα και παραπάνω, τα σχέδια του καναλιού άλλαξαν,κι έτσι,αποσύρουν μεν για φέτος τη ΦΑΡΜΑ,όμως,δεν μένουν έτσι. Σύμφωνα,λοιπόν,με τον Γρηγόρη Μελά και το newsit.gr,στο κανάλι αποφάσισαν να ''ζωντανέψουν'' ξανά ένα άλλο τηλεπαιχνίδι,που επίσης γνωρίσαμε μέσα από το MEGA,και που ακούει στο όνομα, So you think you can dance.Μάλιστα,όπως γράφει,το σόου σκοπεύουν να το βγάλουν το πολύ έως τις αρχές Μαρτίου.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

1 Τα Σχόλια σας:

Ανώνυμος είπε...

Το so you think you can dance ειναι ομως ενα μεγαλο show..θα βγαλουν κ αυτο και το familiar παραλληλα ή ενα εκ των δυο;