13η Φλεβάρη οι αλλαγές...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Γράφει η Κλεοπάτρα Πατλάκη στο yupiii.gr:

Η 13η Φλεβάρη είναι μια καθοριστική ημέρα για τον ΣΚΑΙ !

Όπως μαθαίνω, πολλές πρεμιέρες ετοιμάζονται για την ημέρα εκείνη και δεν αποκλείεται τότε να γίνει και η αλλαγή ώρας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, το οποίο θα μεταφερθεί από τις 21.00 στις 20.00.

Πολλές φορές ακούστηκε ότι η Σία Κοσιώνη θα αλλάξει ώρα, όμως μάλλον αυτή τη φορά θα γίνει πραγματικότητα – εκτός απροόπτου- κι έτσι η Σία θα βρεθεί απέναντι από τη Μάρα (Ζαχαρέα), ενώ η μετακίνηση αυτή θα επιφέρει μια σειρά αλλαγών στο κανάλι.

Αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα ακολουθεί το Survivor που έχει πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, θα μεταδίδεται τέσσερεις φορές την εβδομάδα και η διάρκειά του – κρατηθείτε- θα είναι… δίωρη!

Ο Σάκης Τανιμανίδης ξεκινά τα γυρίσματα στον Αγιο Δομίνικο την πρώτη εβδομάδα του Φλεβάρη και σχεδόν άμεσα θα βγουν και «αέρα». Δώδεκα σελέμπριτις και δώδεκα …κοινοί θνητοί θα διαγωνιστούν κάτω από σκληρές συνθήκες και η αναμέτρησή τους θα έχει ενδιαφέρον ενώ ο παίκτης που θα αποχωρεί θα ψηφίζεται από το κοινό!

Ως το τέλος της εβδομάδας υπολογίζεται να έχουν «κλείσει» και οι παίκτες καθώς ήδη από την παραγωγή τους ειδοποιούν για να υπογράψουν τις συμβάσεις τους! (Κώστας Σόμμερ- όχι η σύντροφός του όπως μας λένε- η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα, η ολυμπιονίκης Κλέλια Πανταζή, ο ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος και πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα, είναι μερικά από τα ονόματα που έχουν κάνει συζητήσεις και βρίσκονται κοντά σε συμφωνία)

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου από την άλλη θα δίνει με το «Κάνε παζάρι» lead in στο δελτίο ειδήσεων (και αυτή η πρεμιέρα θα γίνει στις 13 Φλεβάρη) ενώ πριν από το τηλεπαιχνίδι της Ντορέττας θα προηγείται ή το ΡΟΝΤΕΟ των Περρή- Νέγκα ή ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος που δεν αποκλείεται να δει την εκπομπή του να … μεταφέρεται από τις 18.00 στις 17.00.

Κι επειδή ακόμη τίποτα δεν έχει αποφασιστεί μπορεί να ανακοινώνονται εκπομπές αλλά οι ώρες που θα προβάλλονται δεν αναφέρονται πουθενά. Έτσι, τόσο στο επίσημο δελτίο για το «Κάνε παζάρι», όσο και σ αυτό για το Ροντέο δεν γίνεται αναφορά ώρας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !