ΕΣΡ: Μετά τις 13 Ιανουαρίου η συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες

Unknown
0
Μεγάλη ανυπομονησία υπάρχει στο Μέγαρο Μαξίμου για την επίσπευση των διαδικασιών έναρξης της νέας διαδικασίας αδειοδότησης των τηλεοπτικών καναλιών από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Η 13η Ιανουαρίου είναι κομβική ημερομηνία, καθώς τότε αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που ακύρωσε τον Νόμο Παππά.

Εως τότε, τα χέρια του ΕΣΡ είναι «δεμένα», ωστόσο, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, κυβερνητικοί παράγοντες έχουν διαμηνύσει σε μέλη του ότι θα ήθελαν αμέσως μετά να ξεκινήσει η συζήτηση για τον τρόπο με τον οποίο θα δοθούν οι νέες άδειες. Βεβαίως, αυτές οι «παραινέσεις» της κυβέρνησης γίνονται υπογείως, καθώς το ΕΣΡ είναι ανεξάρτητη Αρχή, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι κάποια από τα μέλη του συνομιλούν με κυβερνητικούς παράγοντες.

«Θα θέλαμε να… γκαζώσει το ΕΣΡ τη διαδικασία και να ολοκληρωθεί, αν είναι δυνατόν, πριν από το καλοκαίρι», έλεγε στο «SECRET» άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του Μαξίμου, εξηγώντας πως, αν αυτό επιτευχθεί, η τηλεοπτική σεζόν του Οκτωβρίου του 2017 θα ξεκινήσει σε ένα νέο τοπίο.

Φυσικά, δεν θα πρέπει να διαφεύγει η λεπτομέρεια πως όλες αυτές οι ζυμώσεις με φόντο το φθινόπωρο του 2017, οπότε και θα ξεκινήσει η καινούργια τηλεοπτική σεζόν, γίνονται ενόψει του σεναρίου προσφυγής στις κάλπες εκείνη την περίοδο, καθώς δεν είναι λίγοι οι συνομιλητές του Αλέξη Τσίπρα που επισημαίνουν ότι πρόκειται για το χρονικό όριο για τη διεξαγωγή εκλογών το αποτέλεσμα των οποίων θα μπορούσε να είναι... ελέγξιμο από τον πρωθυπουργό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !