Θανάσης Τσαλταμπάσης:«Ο ΑΝΤ1 προσφέρει σιγουριά»


Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης ,ή αλλιώς ο Μάξιμος από την κομεντί του ΑΝΤ1,Daddy Cool,μιλά για την πολύ καλή πορεία της σειράς αλλά και τον ΑΝΤ1...

Πάει πολύ καλά η σειρά... 

«Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων πάντα. Η βάση είναι το κείμενο και ακολουθεί οπωσδήποτε η απόδοση του κειμένου από τον σκηνοθέτη και από τους ηθοποιούς. Η ομάδα μας εδώ δουλεύει με ειλικρίνεια και πραγματική αγάπη. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να είσαι στην τηλεόραση για να είσαι μπροστά στα φώτα ή τα χρήματα. Μετράνε κι αυτά, αλλά δεν πρέπει να είναι πρωτεύων στόχος. Εμείς εδώ προσπαθούμε και κάνουμε μια ειλικρινή δουλειά. Δίνουμε όλο μας το είναι για να κάνουμε συντροφιά στον κόσμο».

Πώς κάνετε τις επιλογές σας; Πάντα απευθύνεστε στο θεατή σας;

«Την τελική απόφαση την παίρνει το ένστικτό μου, η ψυχή μου. Μελετάω πολύ τα πράγματα, φροντίζω να τα βλέπω και ως θεατής. Σίγουρα, τα τελευταία χρόνια, μετά από πολλά στραπάτσα, θέλω να σιγουρεύω και τις οικονομικές απολαβές μου. Και ο ΑΝΤ1 είναι ένα κανάλι που διατηρεί ένα πολύ καλό προφίλ και προσφέρει μια σιγουριά».

Τηλεθεατής

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: