Πάνος Μουζουράκης: Έχω αδικήσει διαγωνιζόμενο στο VOICE....

Αποτέλεσμα εικόνας για Πάνος Μουζουράκη
Ο Πάνος Μουζουράκης που τον βλέπουμε πρώτη φορά στην θέση του coach μίλησε για τον ρόλο του αυτό, ο ποίος όπως λέει τον αγχώνει.


Ως προπονητής –coach-τι αναζητάτε στους διαγωνιζομένους;

«Κατανόηση και υπομονή. Και εγώ πρώτη φορά το κάνω».

Σας αγχώνει το γεγονός ότι, ως coach, μπορεί να αδικήσετε κάποιον διαγωνιζόμενο;

«Νομίζω ότι το έχω ήδη κάνει και, ναι, δεν ήταν ωραίο συναίσθημα».

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει; Οπότε, «Μη βιαστείς»;

«Το "Μη βιαστείς", του ταλαντούχου Θάνου Παπανικολάου, μιλάει ουσιαστικά για το αίσθημα του γονιού που τραγουδάει στο παιδί του την αγάπη του και την επιθυμία του να μη βιαστεί να μεγαλώσει. Από την πρώτη στιγμή που κρατάνε το βρέφος στα χέρια, μέχρι και τη στιγμή που θα τον αποχαιρετήσεις φαντάρο ή θα τη δεις ντυμένη νύφη. Όχι μόνο επειδή ανησυχείς αν θα τα καταφέρει μόνο του. Αλλά επειδή ξέρεις ότι θα σου λείψουν οι μουντζούρες από μπογιές πάνω στις ση μειώσεις σου, οι κακότεχνες πρώτες καρδιές που ζωγράφιζε και σου έχωνε στην τσέπη, ως ανταμοιβή για την αγάπη σου. Τα ταξίδια στο διάστημα μέσα από το σαλόνι, τα χάδια, οι αγκαλιές, η τρυφερότητα».

Πότε έχουμε γεννητούρια για το νέο δίσκο;

«Είναι ένας δίσκος που προέκυψε από μια επιθυμία για συνεργασία με τον Μανώλη Φάμελλο, που ανέλαβε σύνθεση, ποίηση και ενορχήστρωση και εγώ έκατσα αναπαυτικά στη θέση του συνοδηγού/ερμηνευτή. Ετοιμάζουμε μια ιδιαίτερη δουλειά, που ελπίζουμε προς Φλεβάρη να είναι κοντά σας».

Εκτός από τον «Σταυρό τον Νότου», θα κάνετε κι άλλες εμφανίσεις;

«Όπου μας φωνάξουν» είπε στον Τηλεθεατή.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: