Χατζηβασιλείου:Δεν φαντάζεστε πότε έμαθε ότι θα παίζει απέναντι από Αρναούτογλου και THE VOICE!


Η Βίκυ Χατζηβασιλείου παρουσιάζει ίσως το πιο επιτυχημένο πρόγραμμα του Alpha και της tv γενικότερα,το Πάμε Πακέτο.Η παρουσιάστρια,μιλώντας στην εφημερίδα,Real,αναφέρεται,μέσα σ' άλλα, στον λόγο της επιτυχίας αλλά και στον ανταγωνισμό...

Πώς αντιλαµβάνεστε το γεγονός ότι για ακόµη µια σεζόν το «Πάµε πακέτο» αποδίδει σε νούµερα τηλεθέασης; 

''Ως µια παγιωµένη επιλογή, υποστήριξη και αγάπη του κοινού. Το αντιλαµβάνοµαι ως µια κλασική αξία που έχει δώσει δείγµατα γραφής και έχει περάσει τις εξετάσεις της. Ο κόσµος στηρίζει την εκποµπή για συγκεκριµένους διαχρονικούς λόγους''.

Θορυβηθήκατε όταν µάθατε ότι θα είναι απέναντί σας το «The Voice» και το «The 2nightshow»; 

''Μη φανταστείτε ότι είχα µάθει ποια προγράµµατα θα είναι απέναντί µας καιρό πριν. Στο ζάπινγκ το κατάλαβα (σ.σ.: γελάει)!''.

Είστε τόσο ασφαλής; 

''Όχι, απλώς ποτέ δεν έχω ασχοληθεί µε αυτό το κοµµάτι. Ας υποθέσουµε ότι γνώριζα τα προγράµµατα που θα παίξουν απέναντι. Μπορούσα να κάνω κάτι;''.

Θα µπορούσατε να ζητήσετε αλλαγή στην ώρα προβολής.

''Όχι, δεν θα αλλάξω εγώ τις συνήθειες του κόσµου και τον προγραµµατισµό του σε σχέση µε την ώρα που παρακολουθεί την εκποµπή, προκειµένου να κάνω τηλεθέαση. ∆εν θα ταράξω κανενός τις συνήθειες. Ξέρω πόσο σηµαντικό είναι να σέβονται τους χρόνους σου''.

Με το θέµα της αδειοδότησης των καναλιών ήσασταν ψύχραιµη; 

''Ψύχραιµη ήµουν γιατί µε χαρακτηρίζει η ψυχραιµία, δεν ήµουν, όµως, πολύ αισιόδοξη, όπως έβλεπα να διαµορφώνεται το τοπίο. Όταν τους έβλεπα να θέλουν να περάσουν το νοµοσχέδιο και να κλείσουν τα κανάλια σε πέντε ηµέρες, δεν θα µπορούσα να είµαι αισιόδοξη''.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: