Τvnea.com:8 κεράκια,μια όμορφη ιστορία,κι ένα «ευχαριστώ»!

0

-Τι έχουμε σήμερα εδώ;;;;
-Γενέθλιααα!

Ημέρα χαράς,λοιπόν, η σημερινή για εμάς εδώ τους συντάκτες , καθώς το #1 τηλεοπτικής και γενικότερα μιντιακής ενημέρωσης site,συμπληρώνει 8 χρόνια αδιάκοπης παρουσίας στον ηλεκτρονικό Τύπο.Με αυτή την όμορφη ευκαιρία της επετείου,ας μου επιτρέψετε να γνωριστούμε,εγώ και εσείς,λίγο καλύτερα.Κι επειδή…μιλάω πολύ,ας ξεκινήσω γιατί θα νυχτώσει!

Το 2015-τέλη Απριλίου ήταν- μπήκε στη ζωή μου εντελώς ξαφνικά το tvnea.Τόσο ξαφνικά που δεν πρόλαβα να αντιληφθώ τι μου γινόταν!Επειδή,όμως, ως γνωστόν,τα ξαφνικά είναι και τα καλύτερα,δεν θα μπορούσε το tvnea να είναι τίποτα λιγότερο!Από τότε μέχρι και σήμερα, αυτό το διαδικτυακό…θαυματάκι έχει γίνει αναπόσπαστο κύτταρο της δικής μου καθημερινότητας.Όχι μόνο γιατί πρέπει καθημερινά να σας ενημερώνω με τις αναρτήσεις μου ή να σας δίνω τη δική μου ανάλυση(τρομάρα μου!) επί του τηλεοπτικού γίγνεσθαι μέσα από τη ΜΠΑΛΟΘΙά,αλλά κυρίως γιατί το tvnea το έχω πια αγαπήσει. Και τι κάνουμε όταν κάτι το αγαπάμε;Μα, φυσικά το φροντίζουμε καθημερινά με όποιο τρόπο…

Μέσα από το tvnea μού δόθηκε η δυνατότητα να επικοινωνήσω τις ιδέες μου,να ξεδιπλώσω την άποψή μου,να τοποθετηθώ επι των τηλεοπτικών δρωμένων, κ’ όλα αυτά χωρίς ποτέ να μου επιβληθούν όροι,φραγμοί,κατευθυντήριες γραμμές. Στις μέρες μας η δημοσιογραφία,δυστυχώς δεν ασκείται πάντα απρόσκοπτα, ως οφείλει, αλλά αντίθετα όλο και πιο συχνά βλέπουμε να υπακούει σε εντολές, σε όρους, σε υποδείξεις, και να χάνει τον αληθινό της χαρακτήρα.

Εδώ ,όμως, στο tvnea, οφείλω να υπογραμμίσω ,με τούτη την αφορμή της 8ης επετείου, πως ,οτιδήποτε διαβάζετε, είτε πρόκειται για μια αρνητική κριτική σε κάποιο τηλεοπτικό προϊόν, ή μια θετική κριτική σε κάποιο τηλεοπτικό πρόσωπο, είναι πέρα ως πέρα αληθινό και δεν υπακούει σε καμια ‘’άνωθεν’’ εντολή. Και ξέρετε γιατί; Γιατί ο αρχισυντάκτης αυτού εδώ του ιστοτόπου ,ο Γιώργος Πασχαλίδης, ουδέποτε επέβαλε ,σε εμένα ή σε κάποιον άλλο συντάκτη ,όρους, κατευθυντήριες γραμμές ,υποδείξεις. Αντίθετα, επιδιώκει να προάγει-και το έχει καταφέρει-την ελευθεροτυπία,που είναι το πλέον βασικό ίδιον της δημοσιογραφίας.

Βέβαια, το ότι η φωνή όλων μας,σε αυτό το site,είναι αυτόνομη και ελεύθερη αλλά και το ότι το έργο που το site παράγει είναι αντικειμενικό και μακριά από εμμονές, τα γνωρίζετε καλά, αλλιώς δεν θα το στηρίζατε όλα τα χρόνια και άρα δεν θα έσβηνε σήμερα τα 8 κεράκια του. Ο λόγος, λοιπόν, που το υπενθυμίζω είναι επειδή ,όπως σημείωσα και παραπάνω, πλέον στις μέρες μας αυτό το ίδιον, αυτή η απρόσκοπτη δημοσιογραφία ,σπανίζει, κ’ άρα το κάθε δείγμα υγιούς λειτουργίας του Τύπου, θεωρώ πως πρέπει να αναδεικνύεται και να υπογραμμίζεται.

Προχωρώντας, αξίζει να αναφέρω και να τονίσω πως ,το ότι σήμερα εμείς σβήνουμε 8 κεράκια, το οφείλουμε-μαντέψτε!- σε… εσάς, τους σταθερούς αναγνώστες μας ,που όλα αυτά τα χρόνια δίνετε αμέριστα το ενδιαφέρον και την αγάπη σας σε αυτό εδώ το ιντερνετικό εγχείρημα. Σε εσάς, που μάλιστα φέτος, με το που αποφασίσαμε να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας και τις λειτουργίες μας, γίνατε ακόμη περισσότεροι και μας αγαπήσατε ακόμη πιο πολύ. Σε εσάς, που και φέτος- ομολογουμένως ήταν μια σεζόν ιδιαίτερα περίπλοκη και πρωτόγνωρη ως προς το μιντιακό ρεπορτάζ(βλ. διαγωνισμός τηλεοπτικών αδειών κ.α.)-ήσασταν εδώ και μας δίνατε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμασταν. Χάριν της δικής σας ,επομένως, αναγνώρισης κι απύθμενης εκτίμησης, σήμερα το tvnea έχει  τον ενθουσιασμό να συμπληρώνει 8 ολόκληρα χρόνια στον αέρα,και γι' αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά!

Επιπρόσθετα, το tvnea δεν είναι κάτι ψυχρό κι ουδέτερο,αλλά είναι οι άνθρωποι που το στελεχώνουν-η Έλενα,ο Γιώργος Μπ.,ο Άγγελος,ο Μιχάλης,ο Αχιλλέας,ο Κυριάκος,εγώ, και φυσικά ο μοναδικός αρχισυντάκτης!Το tvnea,λοιπόν, έχει πίσω του μια υπολογίσιμη ομάδα 8 ανθρώπων-8 και τα κεράκια του,τυχαίο;;;Δεν νομίζω!- που καθημερινά κάνουν ό,τι μπορούν για να σου δώσουν την είδηση χωρίς ‘’φτήνια’’,να σε ενημερώσουν χωρίς ανωνυμία, και να σε πληροφορήσουν με εγκυρότητα αλλά και …χιουμοριστική-όπου χρειάζεται-διάθεση. Κι επειδή,βέβαια, άνθρωποι είμαστε κ’ εμείς,να μας συγχωρείτε για τυχόν λάθη ή παραλείψεις,και να ξέρετε πως, με γνώμονα εσάς καθημερινά βελτιωνόμαστε και εξελισσόμαστε. 

Κλείνοντας ,να μου επιτρέψετε να αναφερθώ ξεχωριστά στον …εγκέφαλο αυτής της υπόθεσης, τον Γιώργο Πασχαλίδη, που μου έδωσε ‘’βήμα’’ σε αυτό του το εγχείρημα, μου έδειξε απλόχερα και χωρίς δισταγμό εμπιστοσύνη, και εξακολουθεί να με…ανέχεται-είναι τοις πάσι γνωστό ότι δεν αντέχομαι ιδιαίτερα!Τον ευχαριστώ πολύ,λοιπόν,κι από δω για τα παραπάνω, αλλά πρωτίστως για τη φιλική σχέση που μέσα από δω ‘’χτίσαμε’’!


Αναγνώστες κι αναγνώστριές μας,
ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη,
κι ευχαριστούμε που επιλέγετε εμάς  για την τηλεοπτική σας ενημέρωση!

Επιτυχημένο tvnea,
σου εύχομαι χρόνια πολλά,
χρόνια με αποκλειστικά,
 αλλά και χρόνια με πολλές ακόμη επιτυχίες στον χώρο των media!
Και στα 800 ,λοιπόν!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !