Χρόνια Πολλά TvNea.com!!!

Unknown
0

Το TvNea.com έχει τα γενέθλιά του!


Ήταν Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου 2008, όταν ο Γιώργος Πασχαλίδης ίδρυσε το Tvnea.com με σκοπό την τηλεοπτική και γενικότερα μιντιακή ενημέρωση. Από εκείνη τη μέρα πέρασαν 8 χρόνια και σήμερα το γιορτάζουμε!!

Πώς προέκυψε η συνεργασία μου με την υπέροχη αυτή οικογένεια;

Πριν από 6 μήνες έστειλα ένα email στον Γιώργο Πασχαλίδη εκφράζοντας την επιθυμία μου να γίνω μέλος της ομάδας του ΤvNea.

Ο λόγος;

Παρακολουθώντας για αρκετά χρόνια από την πλευρά του αναγνώστη τις αναρτήσεις του site, διέκρινα πάθος και αγάπη για την τηλεόραση, την ενημέρωση, την ουσιαστική είδηση, σεβασμό στην προσέγγιση κάθε θέματος, αμεροληψία και αξιοπρέπεια. Η ανταπόκριση του Γιώργου ήταν άμεση και έτσι εντάχθηκα στο δυναμικό του TvNea, στην καλοκουρδισμένη μας ομάδα, που από την πρώτη στιγμή ένιωσα κομμάτι της.

Τι αγαπώ στο TvNea;

Δεν είμαστε μια απρόσωπη ομάδα. Οι αναρτήσεις φέρουν ονοματεπώνυμο και η ενημέρωση γίνεται υπεύθυνα και με συνέπεια. O κάθε συντάκτης έχει την ελευθερία να εκφράσει τη γνώμη του και να επιλέξει τα θέματά του με γνώμονα πάντα τον σεβασμό στο κοινό.
Επιλέον, την έλλειψη κιτρινισμού! Όχι, δεν γίνονται όλα για τα «κλικ»! Ίσως είναι και το μόνο κομμάτι που ο Γιώργος Πασχαλίδης είναι αυστηρός και απόλυτος. Θέλουμε να κερδίζουμε τους αναγνώστες μας με αποκλειστικές ειδήσεις, ενδιαφέροντα θέματα, ταχύτητα στη μεταφορά των γεγονότων, με στόχο μας την προτίμηση και την εμπιστοσύνη του κοινού. Η εμπιστοσύνη αυτή είναι που φέρνει το TvNea στην κορυφή επισκεψιμότητας και δημοτικότητας.

Και, ναι, είμαστε ομάδα και το εννοούμε.

Σε μια εποχή αδυσώπητου ανταγωνισμού, είναι σπουδαίο να ξέρεις πως οι συνεργάτες σου, είναι δίπλα σου να σε καλύψουν, αν χρειαστεί , και να σε βοηθήσουν. Είναι σημαντικό να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα και που μπορείς να αναλύσεις, να συζητήσεις όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα, μιντιακή και μη.

Γιώργο Πασχαλίδη, Άγγελε, Αχιλλέα, Γιώργο Μπαστουνά, Κυριάκο, Μανώλη και Μιχάλη, εύχομαι πολλά πολλά ακόμα χρόνια όμορφης συνεργασίας.
Γιώργο Πασχαλίδη σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και για την άψογη συνεργασία μας. 

Ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς, τους αναγνώστες του TvNea.Com που μας επιλέγετε για την ενημέρωσή σας. Υποσχόμαστε κάθε χρόνο να είμαστε καλύτεροι, να εργαζόμαστε με το ίδιο πάθος και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Να τα χιλιάσουμε!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !