To τρίτο πρόσωπο στη σχέση Αλβάρο-Ωνάση, σπάει τη σιωπή της.

0
Το όνομά της γράφτηκε χιλιάδες φορές στα ΜΜΕ μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο. Η Pilar Lucrecia Cordon είναι η γυναίκα με την οποία ο Αλβάρο Νέτο πρόδωσε την τελευταία Ωνάση; Τι απαντά η ίδια στα δημοσιεύματα που της χρεώνουν ότι είναι η πέτρα του σκανδάλου σε ένα διαζύγιο πολλών εκατομμυρίων.


Η Pilar Lucrecia Cordon μίλησε στο ισπανικό ABC για τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει, καθώς είναι επαγγελματίας αναβάτης. Ο δημοσιογράφος – όπως ήταν αναμενόμενο – την ρώτησε για τις φήμες και η όμορφη Pilar έβαλε τα πράγματα στη θέση τους:

«Δεν είμαι εγώ η πέτρα του σκανδάλου. Με τον Αλβάρο δεν είχα καμία προσωπική επαγγελματική ή φιλική επαφή. Φίλη μου ήταν η Αθηνά.»

Μάλιστα η ίδια πρόσθεσε ότι όταν είδε το όνομά της να πρωταγωνιστεί στα μέσα έσπευσε να πάρει τηλέφωνο την Αθηνά Ωνάση και να της εξηγήσει πως έχουν τα πράγματα:

«Όταν έμαθα τα σενάρια που με ήθελαν ως την πέτρα του σκανδάλου και την αιτία του χωρισμού της Αθηνάς με τον Αλβάρο, μίλησα με την Αθηνά και της εξήγησα ότι αυτά δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Η Αθηνά όχι μόνο δέχτηκε όσα της είπα, αλλά εξακολούθησε να με στηρίζει με τη φιλία της, καθώς αντιλήφθηκε πως κι εγώ είχα έρθει σε δύσκολη θέση».

Οι φήμες, που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν, είχαν άμεσες συνέπειες στην προσωπική της ζωή: «Αναγκάστηκα για μεγάλο χρονικό διάστημα να μην εκτίθεμαι στη δημοσιότητα, γιατί κάθε δική μου παρουσία προκαλούσε. Αναγκάστηκα να ζητήσω από τον σύντροφό μου να εγκαταλείψουμε για κάποιο χρονικό διάστημα της σχέση μας, μέχρι να βρούμε και πάλι τις ισορροπίες μας», είπε και πρόσθεσε:

«Ήταν μια δύσκολη περίοδος. Η φιλία μου με την Αθηνά κινδύνευε να χαλάσει και αυτό ήταν κάτι που δεν το ήθελα. Αργότερα, μου ζήτησε συγγνώμη και ο ίδιος ο Αλβάρο και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει και η Αθηνά.»

cnn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !