THE VOICE:Μια ανάσα πριν τα battles...

0

Tα περιθώρια στενεύουν και μένουν πια ελάχιστες θέσεις για τις ομάδες του «The Voice of Greece», απόψε, Τετάρτη, στις 10.00 το βράδυ, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ .


Eίμαστε μια ανάσα πριν από τα battles.Το 13ο και προτελευταίο επεισόδιο των blind auditions έχει 12 νέες συναρπαστικές φωνές που επιχειρούν να κερδίσουν τους coaches.

O Kωστής Μαραβέγιας έχει συγκεντρώσει έως τώρα 26 διαγωνιζoμένους. Οι άλλοι τρεις coaches ισοψηφούν. Ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς έχουν από 28 τραγουδιστές στις ομάδες τους. Στο αποψινό επεισόδιο θα ακούσουμε μοναδικές φωνές σε υπέροχα ελληνικά και ξένα τραγούδια. Θα συγκινηθούμε, θα ζήσουμε ανατροπές και μεγάλη αγωνία.

Mια μαθήτρια που θα μας ταξιδέψει με τη φωνή της, μια διερμηνέας που μιλάει πέντε γλώσσες και τραγουδάει σε αυτές, μια σπουδάστρια μικροβιολογικού εργαστηρίου, μια τραγουδίστρια που συνεργάζεται με τον Χρήστο Δάντη, μια οικονομολόγος με ποντιακές ρίζες, ένας Κύπριος πρόσφυγας που ερμηνεύει ένα ιστορικό κομμάτι για τα κατεχόμενα της Κύπρου, μια σύγχρονη «Ποκαχόντας», και μια φοιτήτρια μουσικής στη Θεσσαλονίκη είναι κάποιοι από τους διαγωνιζομένους του αποψινού επεισοδίου που ονειρεύονται μια θέση στα battles.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης με τον μοναδικό του τρόπο διαχειρίζεται την ένταση και το άγχος των διαγωνιζομένων, όπως και την αγωνία των οικογενειών και των φίλων τους.

Ποια υποψήφια αστέρια θα εντυπωσιάσουν τους coaches με την ερμηνεία τους;
Το «The Voice of Greece» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές απόψε, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !