Εβελίνα Παπούλια για ΜΠΡΟΥΣΚΟ:«Tην έχω αγαπήσει τη σειρά και τους ανθρώπους της...»


Η Εβελίνα Παπούλια βρίσκεται καθημερινά στις οθόνες μας εδώ και 4 χρόνια,καθώς πρωταγωνιστεί στο επιτυχημένο σίριαλ,Μπρούσκο,του οποίου τα γυρίσματα γίνονται ως επι το πλείστον στην Κύπρο.Η ηθοποιός μιλά στη Real τόσο για το πήγαινε-έλα στην Κύπρο όσο και για τον ρόλο της...

Παράλληλα κάνεις και τηλεόραση... 

''Συνεχίζουµε για τέταρτη χρονιά το «Μπρούσκο», που έχει αγαπηθεί πολύ και φτιάχνεται µε πολλή αγάπη από τους συντελεστές του, οι οποίοι γεννούν συνεχώς ιδέες που δυναµώνουν τη σειρά''.

«Πετάς» κάθε ∆ευτέρα στην Κύπρο όπου γίνονται τα γυρίσµατα. Είναι εξοντωτικό; 

''Εξοντωτικό µια και ξυπνάω χαράµατα ∆ευτέρας για να «πετάξω» εκεί και να κάνω εντατικά γυρίσµατα µέχρι και το βράδυ της Τρίτης. Κάθε εβδοµάδα γίνεται αυτό και είναι η τέταρτη χρονιά, αλλά την έχω αγαπήσει τη σειρά και τους ανθρώπους της, έχουµε γίνει φίλοι και προχωράµε µαζί δυναµικά. Άσε που σε τέτοιες εποχές το να γκρινιάζεις επειδή έχεις δουλειά είναι ύβρις. Κουράζοµαι, αλλά συνεχίζω µπροστά''.

Σε σκηνές που είδα πρόσφατα «παίζεις» ερωτικά µε έναν νεαρό άντρα, έναν πιτσιρικά, πράγµα που δεν έχεις κάνει στη ζωή σου. 

''Μµµ, µόνο µια φορά (σ.σ.: γελάει)! Ασ’ τα αυτά... Πάµε στον ρόλο!Είναι µια γυναίκα που ’χει περάσει πολύ δύσκολα, που ’χει παλέψει να επιβιώσει, που έχει υπάρξει πόρνη, που έχει κάνει έναν πλούσιο γάµο και έχει χωρίσει, η οποία τώρα ζει µια ερωτική ιστορία µε έναν νεαρό άντρα που είναι ζάπλουτος''.

Τα κυνηγάει τα λεφτά, λοιπόν. Αδίστακτη; 

''Αδίστακτη! Μα πώς σας αρέσουν αυτές οι «ταµπέλες» (σ.σ.: γελάει)! Είναι καπάτσα και ξύπνια, διαβάζει πολύ και χρησιµοποιεί µια σειρά από «τσιτάτα» για να εντυπωσιάζει''.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: