Το πρώτο Rising Star σε αριθμούς...

0
Το πρώτο live του πιο πρωτοποριακού και διαδραστικού μουσικού talent show “Rising Star”  είναι γεγονός. Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο και κέρδισε τις εντυπώσεις, σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης 36,5% στο δυναμικό κοινό 15-44 και 34,9% στο σύνολο του κοινού.

Οι άντρες 15-24 χάρισαν στο show ποσοστό της τάξης του 42,7% και οι γυναίκες 15-24 εκτόξευσαν την τηλεθέαση στο 55%. Πρώτο στη ζώνη του υπερίσχυσε με 18 μονάδες στο κοινό 15-44, ενώ στο σύνολο του κοινού είχε τη μεγαλύτερη διαφορά κατά 20 μονάδες. Συνολικά, 1.408.721 τηλεθεατές παρακολούθησαν κατά μέσο όρο το show.

Εκατοντάδες άτομα κατέκλυσαν το πλατό του “Rising Star” δίνοντας θετική ενέργεια στους διαγωνιζόμενους, μετατρέποντας το πρώτο live σε ένα μεγάλο πάρτι! Ο Γιώργος Λιάγκας σήμανε την έναρξη και υποδέχθηκε τους 4 κορυφαίους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας τον Αντώνη Ρέμο, τη Δέσποινα Βανδή, τον Κώστα Μακεδόνα και τον Χρήστο Μάστορα (frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES), που έχουν αναλάβει να  αξιολογήσουν και να καθοδηγήσουν τους διαγωνιζόμενους. Η Καλομοίρα μας κράτησε συντροφιά από το “Blue Room” περιγράφοντας τα όσα συνέβαιναν  στα παρασκήνια μαζί με τους διαγωνιζόμενους.

Η βραδιά επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις, ενώ δυναμική ήταν η συμμετοχή του ελληνικού κοινού που αγκάλιασε το παιχνίδι από το 1ο κιόλας live , ψηφίζοντας σε πραγματικό χρόνο μέσω της δωρεάν εφαρμογής “Rising Star Greece”, από τις κορυφαίες αναζητήσεις σε App Store και Google Play. Τα social media χτύπησαν κόκκινο με το “Rising Star” να είναι πρώτο στις προτιμήσεις του κοινού από τα 5 πρώτα λεπτά. Συγκεκριμένα, η επίσημη σελίδα του “Rising Star” στο Facebook συγκέντρωσε  11,417 νέα likes, στο Twitter  είχε 1.295 νέους followers  και στο Ιnstagram 4,462 αντίστοιχα.

Από τους 12 διαγωνιζόμενους, τα 9 μουσικά ταλέντα που περνούν στην επόμενη φάση είναι οι Μιχάλης Καραγκούνης (93%), Μανώλης Πανάτος (75%), Αλέξανδρος & Θάνος Παϊτέρης (91%), Στέβη Σεμιτέκολου (71%), Γιάννης Ξανθόπουλος (98%), Βέλλος Πουρπουτίδης (94%), Χριστιάννα Μήττα (92%), Κλώντια - Άννα  Γιαουπλάρη (94%) και Σπύρος Μίτσουλης (96%). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Ξανθόπουλος, μόλις 16 ετών, σήκωσε τον τοίχο με ποσοστό 98%, παγκόσμιο ρεκόρ σε πρεμιέρα του “Rising Star” ξεσηκώνοντας κοινό και κριτές.

Τα Live Auditions μόλις ξεκίνησαν και θα ολοκληρωθούν μετά από 6 επεισόδια όπου θα περάσουμε στη φάση των Duels (μονομαχίες) με τους διαγωνιζόμενους να χωρίζονται σε 4 ομάδες και τους κριτές να αναλαμβάνουν από μία. Ο κάθε διαγωνιζόμενος της κάθε ομάδας «μονομαχεί» τραγουδιστικά με διαγωνιζόμενο αντίπαλης ομάδας. Όποιος διαγωνιζόμενος εκ των δύο καταφέρει να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσοστό ψήφων περνάει στην επόμενη  φάση του προγράμματος. Από το στάδιο των Duels θα καταφέρουν να προχωρήσουν στην επόμενη φάση οι μισοί διαγωνιζόμενοι.

Το κοινό όπως πάντα «κρατά στα χέρια του» το show και έχει πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς ψηφίζει live μέσω της εφαρμογής “Rising Star Greece” τον αγαπημένο του παίχτη ο οποίος για να περάσει στην επόμενη φάση πρέπει να συγκεντρώσει 70%. Από αυτό το ποσοστό η συμβολή του κάθε κριτή είναι μόνο 7%.

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 21.00 συντονιστείτε στον ΑΝΤ1, συνδεθείτε στο “Rising Star Greece” και παρακολουθήστε το 2ο live του “Rising Star” ψηφίζοντας τον αγαπημένο σας παίχτη!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !