ΕΡΤ report:Τρεις ρεπόρτερ,μας προσκαλούν στο «εργαστήριο» του ρεπορτάζ...


«ΕΡΤreport»,με την Εμμανουέλα Αργείτη, τη Μαρίνα Δεμερτζιάν και τη Μάχη Νικολάρα...Τρεις ρεπόρτερ διερευνούν θέματα που αναδεικνύουν τα σύγχρονα διλήμματα, προβλήματα ή επιτεύγματα της ελληνικής κοινωνίας και οι τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πώς εξελίσσεται η έρευνά τους.


Η Εμμανουέλλα Αργείτη, η Μαρίνα Δεμερτζιάν και η Μάχη Νικολάρα, αναζητούν πτυχές της επικαιρότητας, καταγράφουν τις ιστορίες εκεί όπου συμβαίνουν και φωτίζουν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές της καθημερινότητας. Παρουσιάζουν την ευρύτερη δυνατή γκάμα απόψεων, αναγνώσεων και αντιθέσεων που απασχολούν τη δημόσια συζήτηση.


Οι τρεις ρεπόρτερ μάς προσκαλούν στο «εργαστήριο» του ρεπορτάζ. Ο τηλεθεατής, τις παρακολουθεί εν δράσει: να συζητούν, να προβληματίζονται, να αναρωτιούνται, να απογοητεύονται αλλά και να ερευνούν σε βάθος.


Τι θα δούμε αύριο,στις 16.00,στην πρεμιέρα του ''EΡΤ report'';
«Ράβε ξήλωνε δουλειά να μη σου λείπει»

Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα με την περίπτωση των Τσιμέντων Χαλκίδας. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας μιλούν για πρώτη φορά μετά το κλείσιμο του εργοστασίου -τον Μάρτιο του 2013- και τη δικαστική προσφυγή για τις ομαδικές απολύσεις, που αναμένεται να επηρεάσει το εργασιακό τοπίο στην Ελλάδα. Οι εργαζόμενοι παραμένουν και διεκδικούν.


Σκηνοθεσία: Γιάννης Ρεμούνδος
Δ/νση παραγωγής: Περικλής Παπαδημητρίου

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: