Προχωρά αυτόνομα ο Μαρινάκης με το ONE-Καμια συμφωνία με Βρυώνη και Κοντομηνά


Δεδομένο πρέπει να θεωρείται πλέον με ό,τι συνεπάγεται αυτό ως προς τα χρονοδιαγράμματα, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα προχωρήσει αυτόνομα το project της τηλεόρασης,αφού δεν απέδωσαν οι συζητήσεις που είχε με τους ιδιοκτήτες του ALPHA, Δημήτρη Κοντομηνά, και του Ε TV ,Φίλιππο Βρυώνη. 

Οι συζητήσεις του προέδρου του Ολυμπιακού με τους δυο επιχειρηματίες δεν κατέληξαν σε συμφωνία και αιτία φέρεται να ήταν και στις δυο περιπτώσεις η απαίτησή του να έχει τον απόλυτο έλεγχο. Είναι προφανές ότι το πλαίσιο και το περιεχόμενο των συζητήσεων ήταν διαφορετικό με κάθε ιδιοκτήτη, αλλά ευθέως ανάλογο του εύρους και της δυναμικής κάθε καναλιού… Κοινός παρονομαστής, όμως, και στις δυο περιπτώσεις ήταν ότι κουμάντο – για να το πούμε απλά- θα έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης,γεγονός που δεν αποδέχθηκαν οι δυο ιδιοκτήτες, με αποτέλεσμα να ναυαγήσουν οι προσπάθειες για συμφωνία.

Ως εκ τούτου είναι οριστικό πια ότι ο εφοπλιστής θα ακολουθήσει αυτόνομη τηλεοπτική πορεία, που σημαίνει ότι χάθηκε η ευκαιρία το νέο κανάλι να εκπέμψει νωρίτερα,αφού θα πρέπει πλέον να περιμένει την προκήρυξη του ΕΣΡ για τον νέο διαγωνισμό ώστε να βγει στον «αέρα».

Πηγή:enimerosi24.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: