Μέμος Μπεγνής:Έκλεισε για το MUSIC MALL του Αρβανίτη και μιλά για την υπόθεση του σίριαλ...


Το 2017 θα βρει τον ηθοποιό,Μέμο Μπεγνή, με δεύτερο τηλεοπτικό «χτύπημα» αλλά και μια παράσταση που αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση.

«Τον Μάρτιο θα μπω σε μα άλλη τηλεοπτική περιπέτεια και χαίρομαι πολύ γι' αυτό. Γιατί για τον ρόλο του Τίμου μιλούσα με τον Δημήτρη Αρβανίτη εδώ και έναν χρόνο. Λόγω της οικονομικής δυστοκίας που υπάρχει στον χώρο η νέα τηλεοπτική δουλειά του γνωστού σκηνοθέτη καθυστερούσε. Πλέον, όμως, μπήκε το νερό στο αυλάκι. Το Music Mall θα προβάλλεται καθημερινά στο Star από τη δεύτερη τηλεοπτική σεζόν», λέει ο ηθοποιός στην Espresso.

Εν συνεχεία,αποκαλύπτει για την υπόθεση του σίριαλ: 
«Η σειρά αφορά δύο σταρ του ελληνικού πενταγράμμου. Τη 45χρονη Αμάντα και την 25χρονη Μελίσα, που έχουν το ίδιο πάθος για το τραγούδι και τη μουσική, αλλά και πόθο για τον ίδιο άνδρα. Εγώ, λοιπόν, θα υποδυθώ το... μήλον της Έριδος, τον άνδρα που αγαπούν τρελά, αλλά και θαυμάζουν ταυτόχρονα. Κι αυτό γιατί ο Τίμος τους γράφει τους στίχους και τη μουσική των τραγουδιών τους. Ο ίδιος θα διχαστεί ανάμεσα στις δύο ενώ η μοίρα θα παίξει σε αυτό το ερωτικό τρίγωνο ένα τρελό παιχνίδι, γιατί πίσω από όλη αυτήν την κόντρα κρύβεται ένα μεγάλο μυστικό», καταλήγει.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: