«Καράβι που αργεί, σκ… φέρνει», έλεγε ο αείμνηστος, Νίκος Κακαουνάκης, που πέθανε άδοξα τέτοιες ημέρες πριν 7 χρόνια ,στις 30 Δεκεμβρίου του 2009, όταν ήθελε να περιγράψει κάτι που δεν πρόκειται να γίνει! Αυτή η φράση, λοιπόν, φαίνεται να κολλάει γάντι στην περίπτωση της πολυθρύλητης συνεργασίας μεταξύ της οικογένειας Βαρδινογιάννη και του Ιβάν Σαββίδη.

Είναι σαφές πια μετά από τόσους μήνες που πέρασαν,ότι αν ήταν να συνεργαστούν οι δυο πλευρές στο STAR θα είχε γίνει! Η καθυστέρηση, το θολό τοπίο, τα ήξεις αφήξεις… φανερώνουν ότι τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί, διότι απλά θα είχε γίνει τόσο καιρό! Προφανώς, ούτε η οικογένεια Βαρδινογιάννη ούτε ο ομογενής επιχειρηματίας, Ιβάν Σαββίδης, έχουν λόγους να βιαστούν, όπως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση,από αυτό, όμως, μέχρι τις αέναες συζητήσεις, υπάρχει τεράστια απόσταση… που δείχνει «ναυάγιο»!

Φαίνεται, λοιπόν, ότι η επιθυμία του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ να μπει στην τηλεοπτική αγορά δεν ήταν και τόσο ισχυρή! Και μάλλον θα δικαιωθεί στο τέλος αν παραμείνει σταθερός στην επιλογή του!

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]